به گزارش قم نیوز، حجت الاسلام محمدحسین موسیپور در نهمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان قم در سال ۱۳۹۰ که همزمان با هفته شورای آموزش و پرورش دوشنبه شب در تالار امام رضا(ع) استانداری قم برگزار شد، ضمن تسلیت رحلت جانسوز پیامبر اعظم (ص) و سبط اکبر ایشان، ۲۶ دیماه روز فرار شاه از ایران را گرامی دانست و گفت: روز فرار شاه از کشور آغاز حرکت جدید انقلاب اسلامی بود که در فاصلهای کوتاه منجر به پیروزی این جنبش عظیم شد و فکر و روش جدیدی برای اداره دنیا و نظامی مبتنی بر مردم سالاری دینی را به ارمغان آورد.
وی ادامه داد: این تفکر و این نظام، امروز علاوه بر کشورهای مسلمان که قیامهای خود را بر این اساس سامان میدهند، دیگر کشورهای آزادیخواه جهان را نیز مورد تاثیر خود قرار داده و شعارهای آنان علیه حکومتهای استبدادی برگرفته از انقلاب اسلامی است.
استاندار قم در بخش دیگری از سخنان خود سالروز تصویب قانون شوراهای آموزش و پرورش را فرصت مناسبی برای تنویر افکار عمومی در ارتباط با اهداف این قانون و مشارکت مردم در اجرای آن دانست و اظهار داشت: این قانون نیاز ضروری به واکاوی و بازبینی دقیق دارد، زیرا این قانون بسیار پیشرفته و دارای ظرفیتهای بالایی است و ما آن طور که باید از آن بهره لازم را نبردهایم.
موسی پور ادامه داد: دلیل اهمیت جایگاه آموزش و پرورش این است که عظیمترین فعالیت آموزشی و پرورشی نوجوانان و جوانان در آن صورت میگیرد و این قانون آمده که این بار سنگین را بین سایر دستگاهها و مردم تقسیم کند تا آموزش و پرورش بتواند برای تحقق اهداف متعالی نظام و حل مشکلات گوناگون حوزه آموزش و پرورش با مشارکت و همراهی جدی آحاد جامعه به ویژه اولیاء و خیرین و همه دلسوزان فرهنگی گامهای بلندی را بردارد.
وی یکی از فلسفههای تدوین این قانون را جلب مشارکت مردمی در انجام مسئولیت سنگین و عظیم تربیت و آموزش دانش آموزان دانست و ابراز داشت: باید بررسی کرده تا ببینیم که در این مدت چقدر مشارکت مردم را جلب کرده و تا چه اندازه توانستهایم از ظرفیتهای مردمی برای ارتقای آموزش و پرورش بهره ببریم.
استاندار قم خاطرنشان کرد: در زمینه فعالیت شوراهای آموزش و پرورش باید بررسی دقیق و همه جانبهای انجام شود و نیاز است که تجربیات استانهای دیگر به کار گرفته شود و برگزاری همایش شوراهای آموزش و پرورش میتواند فرصت خوبی باشد تا از این ظرفیت عظیم با برنامه ریزی و شناسایی نقاط ضعف و قوت استفاده بیشتری شود.
موسیپور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به طرح تحول بنیادین در آموزش و پرورش اظهار داشت: در آستانه تحول در آموزش و پرورش نیاز است شوراها با ظرفیت خود وارد این میدان شوند.
وی افزود: اعضای شورا باید این سند را به طور کامل مطالعه کنند، زیرا کار بزرگی صورت گرفته که آثار و نتایج مثبت آن را در سالهای آینده مشاهده خواهیم کرد و این کار یکی از آرزوهای اصحاب فرهنگ بوده که به لطف الهی انجام شده و باید سعی شود که این طرح برای اعضای شوراها، کادر آموزش و پرورش، معلمان و همه کسانی که به نوعی با آموزش و پرورش در ارتباط هستند، تبیین شده و ابهامات آن رفع شود.
استاندار قم با بیان اینکه عدهای شبههای را مطرح میکنند که ساختار در آموزش و پرورش حرف اصلی را نمیزند بلکه محتوا عامل اصلی در آموزش است، تصریح کرد: باید برای این افراد متن سند توضیح داده شود که با چه مکانیزم و ابراز و رویکردی به سمت این تحول قدم برمیداریم.
موسیپور با بیان اینکه این قانون از سال آینده به مرحله اجرا خواهد رسید، ابراز داشت: برای اجرای نخستین مرحله طرح تحول بنیادین در آموزش و پرورش باید همه پیش بینیها انجام شود تا به لطف الهی با کمترین مشکلی این مرحله را اجرایی کنیم.
استاندار قم همچنین با اشاره به روند ساخت و سازها و افزایش جمعیت منطقه پردیسان، اتخاذ تدابیر مناسب برای نیازهای آموزشی این منطقه را مورد تاکید قرار داد و خاطرنشان کرد: ایجاد اداره مستقل آموزش و پرورش یکی از نیازهای این منطقه محسوب میشود که باید به سرعت مقدمات تشکیل آن فراهم شود.
موسی پور در پایان خاطرنشان کرد: باید از ظرفیت خیرین مدرسه ساز برای ساخت مدارس این منطقه بهره برد.
انتهای پیام/ ۱۰۳