به گزارش قم نیوز، حجت الاسلام مجتبی کلباسی ظهر امروز در نشست خبری با حضور خبرنگاران که در سالن نشست های مرکز مدیریت حوزه های علمیه برگزار شد، اظهار داشت: مراکز تخصصی حوزه های علمیه بیش از ۲۰ سال مشغول فعالیت.
مدیر مراکز تخصصی حوزه های علمیه گفت: حوزه های علمیه وظایف سنگینی در راستای پاسخگویی به نیازهای فکری و مسائل مختلفی که مربوط به رشته های علوم انسانی است بر عهده دارد و در همین زمینه رشته های مختلفی ایجاد شده است.
کلباسی با بیان اینکه بیش از ۴۰ رشته در سطح ۲ ،۳ و ۴ در قم و استان های مختلف مشغول به فعالیت هستند، تصریح کرد: هرسال با طی مراحلی و برگزاری آزمون طلابی که دارای طلاحیت های علمی باشند پذیرفته می شوند و در عرصه های مختلف علمی و فرهنگی و پژوهشی مشغول فعالیت می شوند.
وی با بیان اینکه آزمون مراکز تخصصی حوزه های علمیه ۱۰اردیبهشت سال آینده برگزار می شود، گفت: در هر دوره حدود ۱۰۰۰ الی ۱۵۰۰ نفر برای سطوح عالی پذیرش می شوند و ثبت نام نیز از طریق سایت مراکز تخصصی انجام می شود و داوطلب در زمان مقرر کارت ورود به آزمان را دریافت کرده و در آزمون شرکت می کند.
مدیر مراکز تخصصی حوزه های علمیه با بیان اینکه حدود ۹۰ رشته در مراکز تخصصی حوزه های علمیه وجود دارد، بیان کرد: در سطح ۲ حوزه ۷ رشته وجود دارد که شامل رشته های کلام، تفسیر، علوم قرآن، علوم حدیث، علوم و قضا است و در سطح سه ۳۰ رشته وجود دارد که این رشته ها شامل اخلاق، تاریخ اسلام ، تربیت مدرس، تفسیر و علوم قضا، علوم حدیث، فلسفه اسلامی ، کلام است.
کلباسی با بیان اینکه ۴۰ مرکز تخصصی در کشور وجود دارد که ۲۱ مرکز در شهر قم وجود دارد ، افزود: سال آینده یازدهمین آزمون رشته های تخصصی برگزار می شود که مهلت ثبت نام تا ۲۸ اسفندماه است که این آزمون ویژه برادران طلبه است.
وی بیان کرد: طلاب قمی که در سطح دو مشغول به تحصیل هستند حدود ۶۵۰ نفر و در سطح سه ۱۹۱۸ نفر و در سطح چهار ۱۴۹ نفر هستند که مجموع فارغ التحصیلان مراکز تخصصی سراسر کشور در سطح دو ۲ هزار نفر سطح سه ۳ هزار نفر و در سطح ۴ نیز هزار نفر فارغ التحصیل شدند.
انتهای پیام/۱۳۲