به گزارش قم نیوز، در اين جلسه مهندس جواد دلاوری با اشاره به سياست های دولت محترم در اجرای طرح مسكن مهر و استفاده روز افزون از مصالح نوين در پروژه های انبوه سازی مسكن، اظهار داشت: استفاده از مصالح نوين در ساخت مسكن باعث كاهش قيمت تمام شده، سبك سازی سازه ساختمان و سرعت در توليد انبوه مسكن گرديده است.
وی افزود: با توجه به افزايش توليد مسكن در استان و همچنين افزايش تقاضای مصالح نوين بويژه بلوك های پلی استايرن و تيرچه های بتونی در بازار مسكن، ورود بلوك های پلی استايرن غير استاندارد به بازار نيز افزايش پيدا كرده كه در همين راستا لازم است كليه كارگاه های توليد بلوك های پلی استايرن مجوز استاندارد دريافت نمايند.
معاون استاندار قم در ادامه سخنان خود، صنعتی سازی توليد تيرچه های سقف بتونی را مورد توجه قرار داد و بيان داشت: صنعتی سازی اين فرآورده موجب كاهش مصرف فولاد در تيرچه، كاهش وزن سازه و افزايش مقاومت و كاهش قيمت توليد مسكن می گردد.
وی كليه انبوه سازان و پيمانكاران مسكن را به استفاده از مصالح نوين ساختمانی و صنعتی سازی دعوت كرد و گفت: لازم است اداره كل مسكن و شهرسازی، ليست جامعی از مصالح نوين و استاندارد ساختمانی را به دستگاه های اجرايی، انبوه سازان و پيمانكاران ساختمانی ارائه نمايد.
در اين جلسه گزارش كميته نظارت شورای فنی استان از كيفيت احداث پروژه توسعه ضلع شرقي حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) و ندامتگاه ۱۰۰۰ نفري قم ارائه گرديد.
انتهای پیام/۱۱۰