به گزارش قم نیوز، سرگرد نصرالله سپهوند ظهر شنبه درباره ترفندهای تلفنی کلاهبرداران توضیح داد: برخی با تماس با کسبه تقاضای خرید کالا به مقدار فراوان و با قیمت خوب میکنند و آنها نیز با طمع برای سود بیشتر اطلاعات اینترنتی کارت بانکی خود را در کنار دستگاههای P۰SS و یا عابر بانک در اختیار آنها میگذارند.
سوء استفاده از نا آگاهی مردم
وی با تاکید براینکه از این طریق تاکنون میلیونها تومان از شهروندان قمی کلاهبرداری کردهاند، افزود: این افراد از بیاطلاعی و کم اطلاعی برخی از کسبه از زبان انگیلسی و کارهای اینترنتی سوء استفاده میکنند و با اطلاعاتی که دریافت می دارند، حساب بانکی را خالی میکنند.
ارسال پیامکهایی به مضمون من یک چوپانم!!
رییس اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی، از ارسال برخی پیامکهای مشکوک به افراد مختلف خبر داد و گفت: این افراد با وعده های پوچ، مردم را به سوی خود راغب می کنند و با فروش سکه های تقلبی و دریافت پول متواری می شوند.
سپهوند تماس برای ارائه وام هایی با تسهیلات ویژه را از دیگر روش های اخاذی کلاهبرداران اعلام کرد و گفت: این افراد با ایجاد امیدوارهای کاذب کارمزدی دریافت و سپس تماس خود را قطع کرده و متواری می شوند.
کلاهبرداری ۱۴۰ میلیونی از یک بانک
وی به دستگیری یک جاعل چک رمزدار که به میزان صد و چهل میلیون تومان با مدارک شناسایی جعلی از یک بانک در شعبه قم کلاه برداری کرده بود، اشاره کرد و گفت: این فرد با ارائه یک چک بی محل یک کارمند بانک را فریب داده و متواری شده بود که با پی گیری اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری این جاعل دستگیر و به مقامات قضایی تحویل شد.
انتهای پیام/۱۱۰