به گزارش قم نیوز، آیتالله سیدمحمد علویگرگانی پیش از ظهر امروز در دیدار طلاب حوزه علمیه سفیران هدایت آیتالله کفعمی زاهدان اظهار کرد: اگر اهل علم بتوانند به وظایف خود عمل کنند گروهی را به خود اختصاص میدهند که سرسلسله ملت بوده و در راس جامعه قرار میگیرند.
وی تاکید کرد: روحانیت باید قدر خود را بداند و به شرایطی که برای روحانیت تعیین شده عمل کند.
استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه روحانیت تنها به لباس نیست، گفت: عبا و عمامه را هر کس میتواند به تن کند و بگذارد ولی روحانی کسی است که خدا او را به روحانیت قبول داشته و امام زمان (عج) وی را پذیرفته و مقبول درگاه خدا باشد و کدام امام میپذیرد که روحانی سواد نداشته باشد و مطلب بلد نباشد.
وی خاطرنشان کرد: لباس روحانیت به تن کردن مهم نیست، بلکه شرایط لباس روحانیت را به دست آوردن مهم است.
علوی گرگانی عنوان داشت: ائمه اطهار (ع) فرمودند که علم را به دست آورید و با وقار و سنگینی وسیله زیبایی آن را به دست آورید بنابراین روحانی باید با ادب باشد و در حرف زدن، نگاه کردن، حرکات و سکنات، نمونه باشد زیرا روحانیت پیشوای مردم است و مردم میخواهند آنها را اسوه قرار دهند.
وی خاطر نشان کرد: قرآن به مسلمانان دستور داده تا به علمآموزی پرداخته و در حوزههای علمیه علم خود را افزایش دهند و به کسب سواد و کمال بپردازند.
استاد حوزه علمیه قم عنوان داشت: امام صادق میفرماید ما چهار علم داریم ولی یک علم انسان را بلند میکند و مقام انسان را بالا میبرد و توجه حوزه باید در این پایه گذاشته شود تا طلاب روی پایه محکم مجتهد شوند.
وی با اشاره به اهمیت مجهز شدن در برابر تبلیغات دشمن گفت: در مقابل تبلیغات دشمن باید خود را تجهیز کنیم و در دین تفقه و فهم داشته باشیم و در ابتدا دین را فهمیده و سپس ملت و منحرفان را آگاه کرده و بافتههای دشمن را باز کنیم.
علویگرگانی با بیان اینکه زمانی که عالم مجتهد مورد پذیرش واقع شود حرفش حجت است، بیان داشت: اکنون مراجع و رهبر مورد تکریم و احترام هستند و به پایهای رسیدند که امر آنها امر و نهی آنها نهی است.
وی تصریح کرد: امر علما، بزرگان و مراجع مانند امر الهی، پیامبر و بقیة الله (عج) است و آنها ولی امر مسلمانان هستند و ولایت فرمانی دارند.
استاد حوزه علمیه قم ابراز امیدواری کرد: هر یک از طلاب دارای مقام علمی و اجتهادی شده و جایگاه روحانیت را رعایت کنند تا مایه افتخار جامعه باشند.
انتهای پیام/۱۱۰