قم نیوز: گوشت پخته شده در دمای بالا، خطر مرگ کسانیکه از سرطان سینه جان سالم به در بردهاند را افزایش میدهد.
تحقیقات جدید نشان داد:
خطر مصرف گوشت کبابی برای افراد مبتلا به سرطان سینه
14 بهمن 1395 ساعت 3:00
قم نیوز: گوشت پخته شده در دمای بالا، خطر مرگ کسانیکه از سرطان سینه جان سالم به در بردهاند را افزایش میدهد.
به گزارش قم نیوز، تازهترین مطالعات محققان در انجمن سرطان آمریکا نشان داده است، افرادی که به سرطان سینه مبتلا بودند، مراحل درمانی را پشت سر گذاشتهاند و از این بیماری جان سالم به در بردهاند با مصرف گوشت کبابی و گریل شده، خطر مرگ خود را تا یک چهارم افزایش میدهند.
تحقیقات دانشمندان کارولینای شمالی که در مجله مؤسسه ملی سرطان نیز منتشر شده نشان میدهد، گوشت پخته شده در دمای بالا چه به صورت کبابی آماده شود و چه در ماهیتابه با دمای بالا طبخ شود خطر ابتلا به بعضی از سرطانها را افزایش میدهد که سرطان سینه یکی از آنها به شمار میآید؛ این درحالیست که مصرف این نوع گوشت خطر مرگ بازماندگان سرطان سینه را نیز تا حد قابل توجهی افزایش میدهد.
کد مطلب: 46083