کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

تحلیل نمونه ای از رفتار دو کاندیدای دولتی در مناظره سوم

از انتحار جهانگیری تا ناتوانی روحانی در ایفای نقش

جهان نیوز , 24 ارديبهشت 1396 ساعت 7:00

قم نیوز: طعنه روحانی به قالیباف که در سال 84 «مردانگی کردم» شاید بیشتر از آنکه به نفع او باشد باعث از دست دادن سبد رای او شد. فارغ از سخن مضحک روحانی و منت گذاری بر سر قالیباف، روحانی نشان داده است که در مسئولیت رعایت امانت سپرده شده را نمی کند و ظاهرا مراعات حال افراد را می کند.


به گزارش قم نیوز، مناظره سوم و به نوعی مهم ترین مناظره با موضوع اقتصادی که به اعتراف همگان اولویت درجه اول کشور است دیروز با حواشی بسیاری برگزار شد. هرچند نظرات در مورد شخص یا جریان پیروز در مناظره مختلف است، اما اگر بخواهیم رفتار دو کاندیدای دولتی حاضر در انتخابات را که مدافع جدی وضع بحرانی موجود و مصر به ادامه این راه بوده را در مناظره دیروز تحلیل بکنیم می توانیم به نکات ذیل به عنوان نمونه اشاره کنیم:

1. تقسیم کار بین حسن روحانی و اسحاق جهانگیری شبیه به مناظره اول(اجتماعی) بود. در حقیقت آتش توپخانه در دست جهانگیری بود و روحانی به تشریح برنامه هایش و در اصطلاح کار ایجابی می پرداخت و خود را از حاشیه ها جدا می کرد اما سیل انتقاد ها به ناکارآمدی او را از این ژست بیرون کشید و نتوانست بازی در نقش خود را ادامه دهد.

2. جهانگیری که به عنوان اولین نفر پشت تریبون رفت تا پاسخ سوال را بدهد، به بهانه پاسخگویی به سوال مطرح شده با نوعی انتحار چهار دقیقه خود را پیش برد و همزمان به رئیسی، قالیباف به بهانه های قوه قضائیه و نیروی انتظامی تاخت و به نوعی خواست «حریف را در گوشه رینگ ببرد».

شاید بتوان گفت این انتحار جهانگیری برای این است که نهایتا او در سه یا چها روز آتی کناره گیری خود را اعلام خواهد کرد و خبرها حاکی از آنست که کاندیدای پوششی فیلم انصراف خود را هم آماده کرده است و در مناظره روز گذشته عملا خواست تا بار انتقادها به سمت وی روانه شود تا نقش پوششی خود را به نحو احسنت انجام دهد.

3. روحانی خواست تا تجربه مناظره سال 92 با بیان عبارت «لوله کردن» تکرار کند و با این عبارت یک یاگاری از مناظرات همچون عبارت «گازانبری» باقی بگذارد که در عمل به هدف خود نرسید و ناکام ماند. چرا که جدای از یکبار مصرف بودن این ترفندها، از دولت مستقر با این حجم عظیم ناکارآمدی این سیاست بازی ها برای عموم مردم قابل پذیرش نیست.

4. طعنه روحانی به قالیباف که در سال 84 «مردانگی کردم» شاید بیشتر از آنکه به نفع او باشد باعث از دست دادن سبد رای او شد. فارغ از سخن مضحک روحانی و منت گذاری بر سر قالیباف، روحانی نشان داده است که در مسئولیت رعایت امانت سپرده شده را نمی کند و ظاهرا مراعات حال افراد را می کند.

علی الظاهر او در حق برادر خود، نجومی بگیران، اهالی اختلاس چند هزار میلیاردی، کسبه محترم دولت هم رعایت حالشان را می کند و بدین سبب است که وضع کشور در این چهارسال به این نقطه بحرانی رسیده است.

شاید بتوان گفت دلیل آنکه ما از برجام تقریبا هیچ گیرمان آمده، به همین دلیل است که آقای روحانی مراعات حال آمریکایی ها را کرده است و به نوعی مردانگی به خرج داده است.

5. دروغگویی روحانی در ماجرای نبات، پارچه سبز و اتوبوس های حامل مردم، اذهان را بیشتر به دست خالی دولت در ارائه کارنامه رهنمون می کند. چرا که فارغ از این دروغگویی در فتار آقای روحانی سواستفاده از امکانات دولتی اعم از افتتاح های الکی، افزایش یارانه مددجویان، استفاده از دانش آموزان برای تجمعات دولتی، توزیع کنسرو و... بر کمتر کسی پوشیده است.

6. تکرار عبارت حمایت و یا دخالت «نهادهای امنیتی» پروژه نخ نما شده ای است که دیگر محلی از اعراب ندارد. اما جناب روحانی و جهانگیری به دلیل آنکه سیستم مدیریتشان به 60 سال قبل باز می گردد هنوز از این تاکتیک استفاده می کنند و سعی در ایجاد یک دوقطبی حتی برای جمع آوری حتی تعداد محدودی از آرا دارند.

در مناظره دیروز و در جمع سه مناظره بار دیگر ملت ایران به این سخن رهبر انقلاب که در ابتدای سال در بارگاه منور رضوی ایراد نموده رسیدند که چاره حل مشکلات کشور «مدیریت فعال، متدین، انقلابی و کارآمد» است و مشکلات کشور جز با «روحیه جهادی و انقلابی» حل نخواهد شد.

انتهای پیام / 136


کد مطلب: 48060

آدرس مطلب :
https://www.qomnews.ir/fa/news/48060/انتحار-جهانگیری-ناتوانی-روحانی-ایفای-نقش

قم نیوز
  https://www.qomnews.ir