به گزارش قم نیوز، معاون فرهنگی مركز تخصصی مهدویت در این مراسم در سخنانی اظهار داشت: اصل و اساس كار طلاب و روحانیون هدایتگری است كه مهمترین بعد هدایت، هدایتگری عملی است.
حجت الاسلام ناصر شهیدی خاطرنشان كرد: هدایتگری عملی منوط به آراستگی باطنی و مزین بودن به مكارم و فضایل اخلاقی است تا بتوان اخلاق و معنویات را در جامعه نهادینه كرد.
وی با اشاره به اهمیت و ضرورت تدوین منشور اخلاقی در مراكز حوزوی تصریح كرد: منتظران حقیقی در عصر غیبت باید برای تطهیر و تزكیه روح و روان خود اهتمام ویژه ای داشته باشند تا جامعه منتظر مهدوی شكل بگیرد.
گفتنی است منشور اخلاقی مركز تخصصی مهدویت در چهار بند تنظیم شده و در مقدمه آن از مسوولان، پژوهشگران، كارمندان و اساتید مركز خواسته شده تا به مفاد این منشور تعهد كامل داشته باشند.
التزام عملی به بیعت پایدار با حجت خدا و تلاش برای ارتقا بخشیدن به سطح دانش، بینش و اصلاح منش خویش در تمام عرصه های زندگی، تلاش برای ایجاد روحیه تعاون و همبستگی در جامعه و داشتن برخورد صمیمی با برادران دینی و مصمم بودن در زدودن صفات رذیله از آیینه نفس و نهادینه كردن رو به رشد صفات پسندیده در خود و دیگران از جمله بندهای این منشور اخلاقی است.
انتهای پیام/ ۱۰۳