به گزارش قم نیوز، حسین علی بیگی اظهار داشت: با توجه به برنامه ریزی صورت گرفته، جوجه ریزی در واحدهای مرغ گوشتی و تخم گذار بر اساس نیاز استان انجام گرفته و نگرانی در خصوص کمبود مرغ و تخم برای شب عید در قم وجود ندارد.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته ۳۵ هزار و ۲۰۰ تن گوشت مرغ در استان قم تولید شده است، خاطرنشان کرد: ۶۶ درصد از این میزان تولید مورد نیاز استان قم است و ۳۴ درصد مازاد بر نیاز استان بوده و به شهرهای دیگر صادر میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قم تصریح کرد: سرانه مصرف گوشت مرغ در استان قم ۲۱ کیلوگرم برای هر نفر است.
علی بیگی در ادامه با اشاره به اینکه ۵۶ هزار و ۵۲۸ تن تخم مرغ در استان قم تولید شده است، بیان داشت: از این میزان تولید ۱۹ درصد مورد نیاز استان قم بوده و ۸۱ درصد مازاد بر نیاز استان است.
وی سرانه مصرف تخم برای هر نفر در قم را ۱۰ کیلوگرم در سال عنوان کرد.
انتهای پیام/۱۰۹