قم نیوز: یک تحقیقات دانشگاهی جدید به این نتیجه سریده است که مسلمانان در سالهای ۲۰۱۱-۲۰۱۵، تنها ۱۲.۴% حملات تروریستی را در آمریکا مرتکب شدهاند، اما پوشش رسانهای اختصاص داده شده به آنها ۴۱.۴% درصد بودهاست.
افشای نقش رسانههای خبری در ایجاد نفرت علیه مسلمانان در غرب
خبرگزاری حوزه نیوز , 13 تير 1396 ساعت 20:25
قم نیوز: یک تحقیقات دانشگاهی جدید به این نتیجه سریده است که مسلمانان در سالهای ۲۰۱۱-۲۰۱۵، تنها ۱۲.۴% حملات تروریستی را در آمریکا مرتکب شدهاند، اما پوشش رسانهای اختصاص داده شده به آنها ۴۱.۴% درصد بودهاست.
به گزارش قم نیوز، یک تحقیقات دانشگاهی جدید نشان داده که حملات تروریستی در صورتی که توسط مسلمانان انجام شوند، نسبت به حملاتی که توسط غیرمسلمانان انجام میگیرند، 5 برابر بیشتر پوشش رسانهای خواهند داشت.
طبق تحقیقات انجام شده در سالهای 2011-2015 مسلمانان تنها 12.4% حملات را انجام دادهاند با این حال آنها 41.4% پوشش خبری را به خود اختصاص دادهاند.
محققان این یافتهها به این نتیجه رسیدهاند که رسانه ها نقش موثری در ایجاد تنفر از مسلمانان دارند. دانشمندان در این تحقیق پوشش رسانهای تمامی حملات تروریستی انجام شده در خاک آمریکا را مورد بررسی قرار دادند و تعداد مقالات و اخبار اختصاص داده شده به هر حمله را شمارش کردهاند. آنها به این نتیجه رسیدهاند که بمبگذاری ماراتن بوستون در سال 2013 که توسط دو مهاجم مسلمان انجام شده و منجر به کشته شدن 3 تن شد، تقریبا 20% تمامی پوشش رسانهای حملات تروریستی آمریکا را در 5 سال گذشته به خود اختصاص داده است. در مقابل، گزارش یک قتل عام سال 2012 در یک معبد سیک در ویسکانسین که 6 نفر در آن به قتل رسید و توسط یک مرد سفیدپوست به نام مایکل واد پیج انجام شد، فقط 3.8% پوشش رسانهای داشت. تیراندازی جمعی توسط دیلن روف، که او نیز سفیدپوست بود ، در یک کلیسای آفریقایی آمریکایی در چارلستون در ایالت کارولینای جنوبی نیز که منجر به کشته شدن 9 نفر شده بود. این خبر نیز تنها 7.4% پوشش رسانه ای دریافت کرد، در حالی که حمله سال 2014 گلن میلر به یک کنیسه در کانزاس با تلفات 3 نفر نیز تنها 3.3 % گزارشهای خبری را تشکیل میداد.
به گفته محققان دانشگاه ایالتی جورجیا تمامی حملات بالا به طور گسترده واجد شرایط تعریف تروریسم بودهاند.
این که آیا پوشش نامتناسب، تصمیم گیری آگاهانه از سوی روزنامه نگاران است یا خیر مشخص نشده، اما این تحقیق به این نتیجه رسیده که این عملکرد یک کلیشه فرهنگی را درباره اینکه از چه کسانی باید ترسید را تلقین میکند.
انتهای پیام / 137
کد مطلب: 50419