به گزارش قم نیوز، حسن رضوی با بیان اینکه خدمات مدیریت شهری جدید و سازمان پارکها قابل تقدیر است ضمن ارزیابی فعالیتهای این سازمان، اظهار کرد: من در زمان مدیریت جدید شهری و مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز و مابقی واحدهای تابعه شهرداری، یک تحول در شهر را شاهد هستم.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان قم با تاکید بر اینکه سالها بود که در خصوص فضای سبز و توسعه آن صحبت میشد اما کار علمی انجام نمیشد، خاطرنشان کرد: سالها اعتبار قابل توجهی برای این امر اختصاص نمییافت اما این دو اقدام با مدیریت شهری جدید در قم رقم خورده است.
رضوی خاطرنشان کرد: سازمان پارکها در ایجاد بوستانهای محله ای، جنگلی، حاشیه ای و استفاده از عرصههای بلااستفاده ای که در مجاورت، انتها و ورودی رودخانه از قسمت جنوب قم بوده خوب کار کرده است و مسائلی که سالها پیش گفته شده بود در این دوره عملیاتی شده است.
وی در پاسخ به این سؤال که ضرورت توسعه کمربند سبز قم چیست و چه اقداماتی در این زمینه انجام شده است، گفت: قم در شرایطی قرار دارد که بخش زیادی از فضای سبز آن از دست رفته و با بحث ریزگردها مواجه است که این دو عامل شرایط خاصی را برای مردم این استان رقم زده است و ضرورت دارد تا شرایط جدیدی برای بهبود وضعیت بوجود آید.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان قم با بیان اینکه بیش از یک دهه است که موضوع ایجاد کمربند سبز در قم مطرح شده و حدود 5 هزار هکتار از اراضی قم در این مورد شناسایی شده است، افزود: در این مدت ایجاد کمربند سبز در اولویت کاری همه مسئولان مربوطه قرار گرفت و نزدیک هزار هکتار آن با ورود جدی شهرداری و منابع طبیعی به این قضیه در استان اجرا شده است.
رضوی با بیان اینکه هم اکنون 4 هزار هکتار شناسایی شده و قابلیت ایجاد فضای سبز را دارد، گفت: البته اگر بخواهیم به گذشته قم نگاه کنیم حدود سه برابر این مقدار باید اجرای فضای سبز را داشته باشیم که کار مشکل و به گمان برخی نشدنی است اما باید با تلاش همه مسئولان مربوطه این 4 هزار هکتاری که شناسایی شده به فضای سبز تبدیل شود.
وی به مزایای این امر اشاره و اضافه کرد: ایجاد کمربند سبز در تلطیف هوای قم و کاهش ریزگردها و ایجاد تفرجگاهها برای مردم بسیار مؤثر است و رقم زدن این اتفاق جزء برنامههای مدیریت شهری و مدیریت استانی است.
انتهای پیام / 137