به گزارش قم نیوز علیرضا قاریقرآن با تاکید بر اینکه تکمیل پروژههای نیمه تمام شهر قم طی سال 95، 96 و 97 آغازی برای توسعه شهر قم است، اظهار کرد: زیرساختهای توسعه شهر قم در برابر کلانشهرهای روز دنیا قابل مقایسه نیست و اکنون با شاخص حمل و نقل در شهرهای بزرگ فاصله بسیاری داریم.
وی با تاکید بر اینکه شهر قم در مقایسه با دیگر شهرهای همتراز خود فاصله بسیاری دارد، اضافه کرد: با توجه به جمعیت و اهمیتی که برای این شهر میتوان قائل شد و مراکز مهمی از جمله حرم مطهر حضرت معصومه(س)، مسجد مقدس جمکران، امامزادگان و حوزههای علمیه، طلاب غیرایرانی و علما که در قم وجود دارند نداشتن پوشش کامل فاضلاب شهری یک شاخص فاصلهدار و معنیدار است چرا که شهرهایی با جمعیتی کمتر از قم نیز این مشکل را ندارند.
معاون شهردار قم خاطرنشان کرد: جلوگیری از رشد بافت فرسوده، بهبود سیستم حمل و نقل عمومی و ایجاد معابر مناسب در راستای رسیدن به ارتباطات و شهرسازی منسجم و یکپارچه مباحثی است که تا طی دو سال اخیر مورد توجه ویژه شهرداری قرار گرفته است.
وی از ایجاد زیرساختهای حمل و نقلی به عنوان یکی از راهبردهای اصلی توسعه و رشد یک شهر نام برد و تصریح کرد: در حوزه زیرساختها باید در مرحله نخست به دنبال ایجاد دسترسی آسان و مناسب به مراکز پر جمعیت و مهم باشیم که اکنون این رویکرد در پروژههای عمرانی شهر قم مورد توجه قرار گرفته است.
قاریقرآن با بیان اینکه ارائه خدمات شهرداری به صورت جامع میتواند تاثیرگذار باشد، عنوان کرد: ایجاد مراکز فرهنگی، ورزشی و تفریحی و فضاهای سبز و بوستانها به عنوان دیگر اولویتهای زیرساختی است که باید مورد توجه قرار گیرد؛ تاخیر در تامین زیرساختها علاوه بر از دست دادن زمان، با وجود تورم سبب افزایش هزینهها نیز میشود.
انتهای پیام / 137