علیرضا اقبالیان افزود: هدف از برگزاری این مانور که در مناطق سه و هشت شهر قم نیز پیش از این برگزار شده بود، افزایش قدرت عملیاتی و تشکیل ستاد مدیریت بحران منطقه تشریح و مرور شرح وظایف کمیتههای ستاد، تشکیل ساختار مدیریت بحران در منطقه و بررسی نحوه تعامل با سایر بخشها و دستگاهها بدون اطلاع قبلی بود.
وی خاطر نشان کرد: سناریوی فرضی شامل انفجار، آتش سوزی و تخریب در هسته مرکزی شهر بوده و اعضای ستاد، با تشکیل تیم بحران، مسائل و ابعاد حادثه را مورد بررسی قرار داده و دیالوگها، دستورات، فراخوانها، وسایل و امکانات مورد نیاز و سایر موارد مورد تمرین قرار گرفت.
علیرضا اقبالیان رئیس ستاد مدیریت بحران منطقه هفت قم با اشاره به اقدامات صورت گرفته در خصوص پیشگیری و کاهش اثرات وقوع بحران در هسته مرکزی شهر قم از شناسایی نقاط ریسک پذیر منطقه خبر داد و گفت: با انجام مراحل قانونی کار و صدور اخطارهای لازم به مالکین، پرونده این اماکن تشکیل و به سازمانهای ایمنی و آتش نشانی اعلام شده است .
شهردار منطقه هفت با بیان اینکه مالکین و شهروندان باید این اصل را بپذیرند که حادثه اتفاق خواهد افتاد و اگر اقدامات لازم در خصوص کاهش اثرات، قبل از وقوع حادثه صورت نگرفته باشد، جبران آن بسیار سخت و ناگوار خواهد بود افزود: بافت فرسوده شهری و مراکز تجاری متعدد در هسته مرکزی شهر وجود دارد و از مالکین و ساکنین سطح منطقه بخصوص کسبه میخواهیم که به اخطارهای شهرداری در این خصوص توجه کرده و مسائل ایمنی را جدی بگیرند.
وی افزود: بررسی نحوه اقدام شهرداری در حوادث و سوانح شهری، تمرین و افزایش مهارتها، ارزیابی تعاملات و سیستمهای ارتباطی درون و برون سازمانی، ارزیابی امکانات و تجهیزات ، ارزیابی میزان اثر بخشی آموزشهای ارائه شده و ارائه راهکار به منظور مدیریت حوادث شهری از اهداف جزیی مانور می باشد .
شهردار منطقه هفت تصریح کرد: این مانور توسط مدیرکل بحران استانداری قم و مدیر مرکز پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری قم مورد ارزیابی قرار گرفته است.
انتهای پیام / 137