قم نیوز: شهردار قم با تاکید بر اینکه قم تا رسیدن به معیارهای شهر پایدار و ایمن فاصله زیادی دارد، گفت: در مورد خطکشی شهر و تصادفات خیابانی بسیاری از مباحث به شهرداری مرتبط است به همین علت به صورت جدی به این میدانها وارد شدهایم.
شهردار قم: قم تا شهر پایدار فاصله زیادی دارد/دستگاههای تبلیغاتی در حوزه ایمنی تعطیل هستند
خبرگزاری فارس , 11 مهر 1396 ساعت 9:30
قم نیوز: شهردار قم با تاکید بر اینکه قم تا رسیدن به معیارهای شهر پایدار و ایمن فاصله زیادی دارد، گفت: در مورد خطکشی شهر و تصادفات خیابانی بسیاری از مباحث به شهرداری مرتبط است به همین علت به صورت جدی به این میدانها وارد شدهایم.
به گزارش قم نیوز مرتضی سقائیاننژاد در هشتمین نشست رسمی شورای اسلامی شهر قم که در سالن جلسات ساختمان شهید باکری برگزار شد، اظهار کرد: در شهر قم نباید به سمتی برویم که فقط یک گروه و سازمان در امور مختلف پاسخگو باشد، قرار نیست به دلیل اینکه دستگاههای دیگر وظایف خود را انجام نمیدهند پاسخگو باشیم.
وی با تاکید بر اینکه رسیدن به معیارهای شهر پایدار نیازمند یک عزم همگانی است، اضافه کرد: در حوزه ایمنی شهر قم نیازمند فرهنگسازی هستیم که این ماموریت بر عهده دستگاههای فرهنگی است، دستگاههایی تبلیغاتی در حوزه ایمنی تعطیل هستند، رسانهها به ویژه صدا و سیما و آموزش و پرورش باید به عنوان مجموعههای تاثیرگذار به این عرصه وارد شوند.
شهردار قم عنوان کرد: اکنون در برخی از امور از جمله مباحث مرتبط با میراث فرهنگی نمیتوانیم ورود کنیم، یتیمچه، برخی بازارها و بافت فرسوده شهر قم ایمنی لازم را ندارد به همین علت باید تکلیف هر مجموعه در این مورد مشخص شود.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس مصوبات شورای تامین استان موضوع ایمنی را باید ارگانهای مربوطه دنبال کنند اما گاهی مباحث مادی بر دوش شهرداری انداخته میشود در حالی که ردیف بودجه مورد نظر برای شهرداری تعیین نشده است؛ در این راستا نامههایی به شهرداری میرسد که برخی از آنها به صورت مستقیم هزینههای مالی شهرداری را افزایش میدهد در حالی که دستور دهنده باید ردیفهای بودجه را نیز مشخص کند.
سقائیاننژاد با اشاره به اینکه کاریابی و توجه به وضعیت معیشت مردم موضوع مهمی است، گفت: با این وجود گاهی اگر اتفاقی رخ دهد به شهرداری فشار میرود در حالی که در حوزه ایمنی فرآیند چند مرحلهای وجود دارد که در قالب این فرآیندها باید اقدامات لازم انجام شود.
وی با تاکید بر اینکه شهرداری قم در حوزه وظایف خود اقدامات لازم را دنبال میکند، مطرح کرد: اکنون 11 هزار پرونده تخریب داریم که 50 درصد مشکل ایستایی دارند اما اگر بخواهیم به سمت و سوی تخریب برویم آیا بر اساس نظر دستگاهها قابل اجراست؟.
شهردار قم با بیان اینکه در مورد حادثهای که در نزدیکی مسجد رضاییه رخ داد، اخطارهای بسیاری را دادیم، اظهار کرد: گاهی در مورد دستورات قضایی نیز مباحثی وجود دارد که باید به آنها توجه کنیم، اگر دستگاههای دیگر در کنار شهرداری نباشند نمیتوانیم کار لازم را انجام دهیم.
وی خاطرنشان کرد: ارگانهایی که در حوزه ایمنی تکالیف مشخصی دارند باید به میدان بیایند چرا که هر مجموعهای باید وظایف خود را انجام دهد؛ گاهی تا اتفاقی رخ میدهد شهرداری را مقصر میدانند در حالی که اخطارهای لازم و پیگیریهای حقوقی را انجام دادهایم.
سقائیاننژاد با اشاره به اینکه امکان رخ دادن حادثه در نقاط خطرخیز شهر قم وجود دارد، تصریح کرد: باید برخی از خلاهای موجود در حوزه ایمنی را با مشارکت دستگاههای مختلف پر کنیم تا از رخ دادن هر حادثه ناگواری جلوگیری کنیم.
وی با تاکید بر اینکه شهر قم تا رسیدن به معیارهای شهر پایدار و ایمنی فاصله زیادی دارد، گفت: با این وجود تامین بسترهای لازم دنبال میشود؛ در مورد خطکشی شهر و تصادفات خیابانی بسیاری از مباحث به شهرداری مرتبط است به همین علت به صورت جدی به این میدانها وارد شدهایم.
انتهای پیام / 136
کد مطلب: 54348