به گزارش قم نیوز، حجت الاسلام علی بنایی، نماینده مردم قم در مجلس در رابطه با مشکلات به وجود آمده در نتیجه افزایش بیکاری در کشور ابراز داشت: اشتغال سالم و پایدار از ضروریترین نیازهای هر جوان ایرانی است که متأسفانه در این زمینه با چالش اساسی روبهرو هستیم.
وی ادامه داد: مشاهدات مردم در سطح جامعه و عدم تغییر در اوضاع و شرایط اشتغال جوانان باعث شده است که مردم نسبت به نظر مسوولان اعتماد خود را از دست بدهند و کم انگیزه شوند که البته کاهش اعتماد مردم میتواند برای نظام خطرناک باشد.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی افزود: وعدههای مسوولان در خصوص ۲.۵ میلیون شغل تا پایان سال جاری غیرواقعی و دست نیافتنی است و فعالان اقتصادی به خوبی با رصد کردن شرایط و اوضاع اشتغال در کشور دریافتهاند که این وعده غیرواقعی است و دولت در جذب سرمایهگذاری برای ایجاد شغل موفق نبوده است.
وی اظهار کرد: نابودی یک میلیون شغل در سال گذشته از یکسو و وعده ایجاد ۲.۵ میلیون شغل از سوی دولت در سال جاری از سوی دیگر نشان دهنده یک جانبه نگری و بی توجهی دولت به وضعیت شاغلین موجود است که باید گفت حفظ شغل مهمتر از ایجاد آن است چون از دست دادن شغل پیامدهای بسیار ناگواری را برای افراد و خانوادهها در پی خواهد داشت.
عضو فراکسیون روحانیون با بیان اینکه عدم موفقیت دولت در جذب سرمایهگذاری برای ایجاد اشتغال موفقیتآمیز نبوده است، گفت: دولت برای اینکه عدم موفقیت خود را کتمان کند، دست به تغییر آمار و ارقام زده و میکوشد شاخص نرخ بیکاری را منفی کند.
بنایی تاکید کرد: رسانهها به عنوان پیشقراولان عرصه اطلاعرسانی باید آمار و ارقام اعلامی از سوی دولت و مسوولان را رصد کنند و در مواقعی که آمار غیرواقعی از سوی مسوولان اعلام میشود، جامعه را نسبت به این آمار غیرواقعی آگاه سازند و تناقضها را آشکار کنند.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی افزود: دولت باید نسبت به وعدههایی که کارگزارانش بیان میکنند، تذکر بدهد و در صورت نیاز نسبت به اصلاح امور اقدامات مقتضی را به انجام رساند.
عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس نقش مهم و اساسی رسانههای عمومی در دفاع از حقوق مردم را مورد توجه قرار داد و گفت: دفاع از حقوق مردم از اهمیت ویژهای برخوردار است چون میتواند به عنوان عاملی بازدارنده در مقابل تخلفات مسوولان اعمال نظر کند.
وی خاطرنشان کرد: طرحهای اشتغالزایی که از انتفاع خارج شدهاند باید از پروسه بررسی و اعطای تسهیلات خارج شوند و با همت و تلاش مضاعف همه مدیران و مسوولان اجرایی معضل بیکاری از جامعه ریشهکن شده و گامهای مثبت و مؤثری برای رشد و توسعه و آبادانی کشور برداشته شود.
انتهای پیام/۱۱۰