به گزارش قم نیوز، حجتالاسلام جواد عظیمی با اشاره به برگزاری دوره تربیت معلم قرآنی اظهار کرد: ۳۰ دوره تربیت مربی قرآنی در سال جاری برگزار شد و اکنون آخرین دوره آن در حال برگزاری است.
وی با بیان اینکه ۲۰ نفر به طور معمول در هر دوره تربیت معلم قرآنی شرکت میکنند، گفت: ۶۱۰ نفر در سال جاری در دوره تربیت معلم شرکت کردند که از این تعداد ۴۰۰ نفر خواهر و ۲۱۰ نفر برادر بودند.
مسوول دارالقرآن سازمان تبلیغات اسلامی استان قم خاطرنشان کرد: افراد شرکتکننده در این دورهها در صورت قبولی در آزمون از گواهینامه پایان دوره بهرهمند میشوند و از فارغالتحصیلان این دوره در مدارس قرآنی، مراکز و موسسات قرآنی استفاده میشود.
وی با اشاره به مطالب ارائه شده در دوره تربیت مربی قرآنی گفت: عمده مباحث این دورهها در زمینه فنون و مهارتهای تدریس، روش تدریس، روخوانی، روانخوانی، تجوید قرآن و مفاهیم قرآن است.
عظیمی خاطرنشان کرد: دوره تربیت مربی قرآن در شهرهای کهک، دستجرد، قنوات و جعفریه همچنین برگزار میشود.
وی با اشاره به درخواستهای فراوان در زمینه مربی قرآن گفت: با توجه به ارائه درخواستها مشاهده میشود که به مربی و متخصص نیاز است، ولی اختصاص اعتبارات در پاسخگویی به اندازه کافی نیست.
وی خاطرنشان کرد: کمترین اعتبار در سال جاری در زمینه فعالیتهای قرآنی به دارالقرآن اختصاص پیدا کرد که این امر سبب میشود روند کار کاهش پیدا کند و نتوانیم پاسخگوی نیازهای جامعه باشیم.
وی عنوان داشت: اعتبارات وجود دارد، ولی توزیع آن به صورت ناعادلانه صورت میگیرد و این امر سبب میشود اعتبارات در برخی مکانها انباشته شده و در نهایت صرف کارهایی که ضرورتی ندارد میشود و از طرفی دیگر دورههایی که ضروری بوده و جامعه به آن نیاز دارد به دلیل کمبود اعتبار برگزار نمیشود.
انتهای پیام/۱۰۹