قم نیوز: شهردار قم با بیان اینکه بر اساس قانون، هر سازمان یا نهادی که پسماند را تولید میکند، مسؤول دفع آن است گفت: در استان قم روزانه حدود 16 تن پسماند پزشکی تولید میشود و باید برای دفع و ایمنسازی هرچه بهتر این پسماندها چارهای اندیشیده شود.
شهردار قم تاکید کرد
ضرورت دفع و ایمنسازی پسماندهای پزشکی/تولید روزانه 16 تن پسماند پزشکی در قم
خبرگزاری فارس , 2 آبان 1396 ساعت 9:30
قم نیوز: شهردار قم با بیان اینکه بر اساس قانون، هر سازمان یا نهادی که پسماند را تولید میکند، مسؤول دفع آن است گفت: در استان قم روزانه حدود 16 تن پسماند پزشکی تولید میشود و باید برای دفع و ایمنسازی هرچه بهتر این پسماندها چارهای اندیشیده شود.
به گزارش قم نیوز سید مرتضی سقائیان نژاد در سیزدهمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر قم که دوشنبه شب در سالن جلسات ساختمان شهید باکری برگزار شد با اشاره به لایحه پاسخ شهرداری در خصوص درخواستی مبنی بر مساعدت در پرداخت عوارض تمدید پروانه 206/10598 بیان کرد: شهرداری قم در همه مسائل در طرف مردم قرار دارد و حمایت از حقوق شهروندان را مهمترین وظیفه و رسالت خود میداند و در مورد این لایحه نیز رضایت شهروندان مدنظر شهرداری قرار دارد.
وی با تاکید بر اینکه در این لایحه ماهیت موضوع مشکلی ندارد افزود: ماهیت موضوع، محل بحث نیست بلکه روند اجرای طرح مشکل دارد و در این مورد باید ببینیم که آیا این طرح، شرایط مطرح شدن را طی کرده است یا خیر.
شهردار قم با بیان اینکه اگر مسائل مالی بر این طرح مترتب شود باید برای طرح ابلاغیه گرفته شود اظهار کرد: در صورتی که روند این طرح مورد تایید کارشناسان حقوقی باشد، شهرداری مشکلی با آن ندارد اما در این مورد به نظر میرسد که این طرح شرایط لازم را ندارد و مراحل مطرح شدن را طی نکرده است.
وی با اشاره به اینکه طرح برای مطرح شدن باید در کمیسون تائید شود ادامه داد: طرح اگر بار مالی برای شهرداری داشته باشد، حتما باید تبدیل به لایحه شود تا در آینده شاهد مشکلات مالی نشویم و اگر بار مالی نداشته باشد، قابل انجام است اما شرایط طرح باید لحاظ شود.
سقائیان نژاد در ادامه با تشکر از اقدامات صورت گرفته توسط مرکز بهداشت قم در زمینه خدمات بهداشتی و درمانی گفت: اقدامات صورت گرفته توسط مرکز بهداشت استان قم به منظور ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به شهروندان بسیار ارزشمند است.
وی با تاکید بر دفع صحیح پسماندهای پزشکی اظهار کرد: دفع پسماندهای پزشکی از مهمترین مباحثی است که در زمینه بهداشت باید به آن توجه شود، البته مرکز بهداشت قم در این زمینه ایمنسازیهایی را انجام میدهد اما صرف این ایمنسازیها کافی نیست و باید اقدامات دیگری نیز در این زمینه صورت گیرد.
شهردار قم با بیان اینکه بر اساس قانون، هر سازمان یا نهادی که پسماند را تولید میکند، مسئول دفع آن است گفت: در استان قم روزانه حدود 16 تن پسماند پزشکی تولید میشود و باید برای دفع و ایمنسازی هرچه بهتر این پسماندها چارهای اندیشیده شود.
وی تصریح کرد: ورود پسماندهای پزشکی به آبهای زیر زمینی و کشاورزی میتواند سلامت مردم را با خطرات جدی مواجه کند و امیدواریم مرکز بهداشت قم به این امر مهم توجه ویژهای داشته باشد و اقدامات مثبتی را در این زمینه انجام دهد.
انتهای پیام/136
کد مطلب: 55227