قم نیوز: نايب رئيس مجمع عمومي جامعه مدرسين حوزه علميه قم گفت: اربعين به ما درس حريت، احياگري، معرفت و بزرگواري ميآموزد كه تنها در مكتب امام حسين(ع) ميتوان آن را جستوجو كرد.
نايب رئيس مجمع عمومي جامعه مدرسين حوزه علميه قم مطرح كرد
اربعين درسآموز حريت و معرفت/پيام اربعين نداي فطرت انسانها به خواسته خداوند است
خبرگزاری فارس , 18 آبان 1396 ساعت 10:01
قم نیوز: نايب رئيس مجمع عمومي جامعه مدرسين حوزه علميه قم گفت: اربعين به ما درس حريت، احياگري، معرفت و بزرگواري ميآموزد كه تنها در مكتب امام حسين(ع) ميتوان آن را جستوجو كرد.
به گزارش قم نیوز حجتالاسلام حسین بنیادی ضمن تسلیت فرارسیدن اربعین حسینی اظهار کرد: مسئله اربعین در مذهب تشیع و حتی جهان اسلام از آغاز رسالت تا امروز نقش بسیار مهم و تأثیرگذاری بالایی نسبت به احیای اسلام و فراموش نشدن ارزشهای دینی داشته است.
وی خاطرنشان کرد: در حقیقت اربعین آثار همان قیام سیدالشهدا(ع) و فداکاری حضرت و اصحاب با وفای ایشان است به طوری که پیامهای عاشورا و کربلا پس از شهادت حضرت به خوبی خود را نشان داد.
نایب رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه در مدت 40 روز پس از شهادت امام حسین(ع) ذهنها روشن و اهداف امام حسین(ع) به خوبی مشخص شد گفت: این پیامی است که از سوی امام سجاد(ع) و حضرت زینب(س) در میان دلهای آگاه ولی غفلت زده نسبت به زمان خود تأثیر خود را گذاشته است.
بنیادی با اشاره به نگاهی اجمالی به فرازهای زیارت اربعین گفت: میتوان این نقش را به زیبایی و روشنی دریافت که قیام امام حسین(ع) برای رهایی انسانها از حیرت و گمراهی بود که حضرت این مسئله را نه تنها به عنوان احیای دین بیان کردند بلکه به عنوان مسئلهای بالاتر یعنی نجات بشریت معرفی میکند.
وی خاطرنشان کرد: امروز پس از گذشت سالها از شهادت امام حسین(ع)، اربعین و مراسم با شکوه آن بینظیرترین مراسم جمعی جهان را رقم زده و دلها روز به روز عاشقتر و نگاهها به قیام امام حسین(ع) گشودهتر میشود.
نایب رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه مراسم اربعین تنها به عنوان یک آیین یا یک مراسم تشریفاتی نیست گفت: در تمام دوران به ویژه در تاریخ اسلام اربعین نگاهها را به حقیقت زندگی بشر و آنچه بشر به واسطه آن آفریده شده یعنی رسیدن به کمال معطوف میکند.
وی پیام اربعین را پاسخ ندای فطرت انسانها به خواسته خداوند ذکر کرد و افزود: امروز حضور ادیان دیگر در این مراسم خود پیامی دارد و آن پیام این است که صراط مستقیم و طریق حق تنها به یک گروه اختصاص ندارد. پیامهای عاشورا در این مدت به واسطه از خودگذشتگیها و فداکاریهای سیدالشهدا(ع) و اصحاب حضرت و از سوی اسرای آل الله به گوش مردم رسیده است.
وی عنوان کرد: زمانی که از حضرت زینب(س) سؤال میشود که حادثه عاشورا را چگونه مشاهده کردی بیان میکند جز زیبایی مشاهده نکردم امروز آن زیبایی معنوی و معرفتی در مراسم اربعین به خوبی مشاهده میشود.
نایب رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کرد: انبوه جمعیت در این ایام علاوه بر حزن، اندوه و مصیبتها بیشترین نگاه خود را به پیامهای قیام کربلا و مراسم بینظیر اربعین دارند.
وی یادآور شد: اربعین به ما درس حریت، احیاگری، معرفت و بزرگواری میآموزد که تنها در مکتب امام حسین(ع) میتوان آن را جستوجو کرد.
انتهای پیام/ 137
کد مطلب: 55878