قم نيوز: معاون غذا و دارو دانشگاه تهران گفت: وجود برچسب بر روی محصول، دلیل بر اصالت آن نیست و حتماًباید برچسب را استعلام کرد.
وجود برچسب بر روی محصول، دلیل بر اصالت آن نیست
خبرگزاری مهر , 22 آبان 1396 ساعت 7:00
قم نيوز: معاون غذا و دارو دانشگاه تهران گفت: وجود برچسب بر روی محصول، دلیل بر اصالت آن نیست و حتماًباید برچسب را استعلام کرد.
به گزارش قم نيوز دکتر منان حاجیمحمودی معاون غذا و داروی دانشگاه تهران در نشست خبری «فرهنگسازی در راستای کالاهای اصیل و سالم» با اشاره به برگزاری کمپین «اصیل بخریم» اظهار کرد: این کمپین در جهت آموزش عموم مردم جامعه و گروههای تخصصی برای تشخیص کالاهای اصیل و سالم از کالاهای تقلبی ایجاد شده است.
وی افزود: مخاطبان این کمپین به دو گروه مردم عادی جامعه و متخصصین این حوزه تقسیمبندی میشوند که میبایست تشخیص اصالت کالاهای سلامتمحور به آنها آموزش داده شود.
معاون غذا و دارو دانشگاه تهران تصریح کرد: همه صنفهای عرضه کالاهای سلامتمحور میبایست اطلاعات تخصصی را داشته باشند. ما نیز برای آگاهسازی مردم جامعه، از روشهایی مانند ساخت انیمیشن و اینفوگرافی استفاده کردهایم و از هنرمندانی که با حوزه سلامت آشنا هستند، دعوت به عمل آمده و محتوای مورد نظر به آنها آموزش داده شده تا بتوانند به آگاهیسازی مردم کمک کنند.
حاجیمحمودی گفت: نمایشگاههای مختلفی در حوزه سلامت برگزار میشود که کمپین «اصیل بخریم» در این نمایشگاه غرفه دارد. عامه مخاطبانی که به نمایشگاه آمده بودند، اطلاعات تخصصیشان درباره اصالت کالا کمتر از ۵۰ درصد بود که این نشاندهنده آن است که باید روی این کمپین تمرکز بیشتری داشته باشیم.
وی ادامه داد: کالای تقلبی، اصالتش زیر سوال است و معمولاً به صورت زیرپلهای ساخته شده و به نام برند اصلی فروخته میشود. گزارشهای بسیاری از صاحبان برندهای اصلی به دست ما رسیده است که گفتهاند کالای آنها به صورت فِیک و غیراستاندارد ساخته و در بازار عرضه شده است.
معاون غذا و دارو دانشگاه تهران بیان کرد: احتمال تقلب و قاچاق در تمام برندها وجود دارد ولی معمولاً تقلب در جایی صورت میگیرد که ارزش اقتصادی بیشتری داشته باشد که طبعاً برندهای گرانقیمت در معرض خطر بیشتری هستند. مهمترین راه موجود برای تشخیص کالاهای وارداتی، برچسب اصالت و سلامت کالا است. وجود برچسب بر روی محصول، دلیل بر اصالت آن نیست و حتماً میبایست برچسب را استعلام کرد.
حاجیمحمودی اظهار کرد: از جمله وظایف ما این است که در قالبهای گشت مشترک با تعزیرات و نماینده قاضی دادستان به داروخانهها و فروشگاهها سرکشی کنیم و کشفیات را ماه به ماه به ستاد مبارزه با قاچاق اعلام میکنیم.
معاون غذا و دارو دانشگاه تهران در پایان خاطرنشان کرد: با تماس با شماره ۱۴۹۰ میتوان موارد قاچاق تولیدات داخل و وارداتی را گزارش کرد.
انتهاي پيام /137
کد مطلب: 55991