کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

رییس مرکز بهداشت قم بیان کرد:

بازرسی اماکن تهیه و تولید مواد غذایی در ایام نوروز

خبرگزاری مهر , 25 اسفند 1390 ساعت 16:02

قم نیوز: محمد محمدیان گفت: در ایام نوروز کار‌شناسان بهداشت محیط، اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی، عمومی و بین راهی را مورد نظارت و بازرسی قرار می‌دهند.


به گزارش قم نیوز، محمد محمدیان با اعلام این خبر گفت: در ایام نوروز از هر تیم دو کار‌شناس بهداشت محیط به اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی، عمومی و بین راهی مراجعه و این محل ها را مورد نظارت و بازرسی قرار می‌دهند.

وی افزود: طرح کشیک نوروزی از اول اسفندماه آغاز و تا ۱۵ فروردین ماه ادامه خواهد داشت.

رییس مرکز بهداشت قم نظارت بر بهداشت آب آشامیدنی با نمونه برداری از آب تانکر‌ها، نمونه برداری از مواد غذایی مشکوک و برخورد با دست فروشان را از جمله اقدامات این مرکز در این ایام ذکر کرد.

محمدیان اظهار داشت: در صورت مشاهده تخلف در سطح اول به متخلفان هشدار داده می‌شود و در سطوح بالا‌تر محل کسب متخلفان تعطیل و به مراجع غذایی عودت داده می‌شوند.

وی اضافه کرد: مسافران و همشهریان می‌توانند در صورت بروز هر گونه مشکلی با سامانه مدیریت ارتباطات مردمی با شماره ۰۹۶۷۸ تماس بگیرند.

انتهای پیام/۱۱۰


کد مطلب: 5650

آدرس مطلب :
https://www.qomnews.ir/fa/news/5650/بازرسی-اماکن-تهیه-تولید-مواد-غذایی-ایام-نوروز

قم نیوز
  https://www.qomnews.ir