رئیس جامعه المصطفی العالمیه گفت: مرجعیت علمی و معرفتی المصطفی به عنوان نقطه برجسته و قله آرمانی در سند چشم انداز المصطفی پیش بینی شده است و برای رسیدن به آن در همه اجزاء نظامات المصطفی نیازمند رویکرد برتر و کیفیت گرا هستیم .
آیتالله اعرافی:
رسیدن به مرجعیت علمی و معرفتی نیازمند رویکرد برتر و کیفیتگرا است
خبرگزاری فارس , 27 آذر 1396 ساعت 17:30
رئیس جامعه المصطفی العالمیه گفت: مرجعیت علمی و معرفتی المصطفی به عنوان نقطه برجسته و قله آرمانی در سند چشم انداز المصطفی پیش بینی شده است و برای رسیدن به آن در همه اجزاء نظامات المصطفی نیازمند رویکرد برتر و کیفیت گرا هستیم .
به گزارش قم نیوز آیتالله علیرضا اعرافی پیش از ظهر امروز در پنجمین اجلاسیه مدیران، دبیران، گروهها و اعضای شوراهای پژوهش، ضمن تبریک هفته پژوهش و هفته حوزه و دانشگاه، اظهار کرد: قدردان تلاش تمام دست اندرکاران کاروان بزرگ پژوهش در المصطفی در سازمان مرکزی و سایر دوستان در داخل و خارج در بخشهای ستادی و صفی حرکت پژوهش المصطفی هستیم.
وی در ادامه با بیان اینکه المصطفی با وجود مواجهه با چالشهای متفاوت، در حال پیشرفت است، اظهار کرد: در عرصه پژوهش باید انسانهایی والا و سخت کوش تربیت شوند که بتوانند در مقابل کوران تمام هجمهها، سختیها و چالشها ایستادگی کرده، وظایف دینی خود را به نحو احسن پیگیری کنند.
مدیر حوزههای علمیه به ظرفیتهای سخن افزاری پژوهش جامعه المصطفی اشاره و خاطرنشان کرد: فعالیت 200 گروه علمی تربیتی با بیش از 3 هزار استاد و دهها مجله و نشریه، گستره انجمنهای علمی و هزاران پژوهشگر و محقق و نیز فعالیت قطبهای مختلف علمی خود گواهی بر گستره فعالیتهای پژوهشی جامعه المصطفی است.
اعرافی به گستره فعالیتها و دستاوردهای پژوهشی جامعه المصطفی در حوزه ترجمه و نشر اشاره و خاطرنشان کرد: مجموعه اسناد علمی و نرم افزاهای دانشی و پژوهشی از مهمترین شاخصهای زیرساختی پژوهش به شمار میرود.
وی ضمن تاکید بر رشد و توسعه کمی و کیفی ظرفیتهای سخت افزاری و نرم افزاری در حوزه پژوهش، تصریح کرد: مرجعیت علمی و معرفتی المصطفی به عنوان نقطه برجسته و قله آرمانی در سند چشم انداز المصطفی پیش بینی شده است و برای رسیدن به آن در همه اجزاء نظامات المصطفی نیازمند رویکرد برتر و کیفیت گرا هستیم که بخش قابل توجهی از آن به همت، برنامه ریزی و مدیریت دوستان و دبیران پژوهشی بر میگردد.
اعرافی ضمن اشاره به رویکرد ارتقائی، کیفیت گرا و تحولی المصطفی در حوزه پژوهش، به حوزه نخبگانی و پرورش محقق در تراز گفتمانی و حوزه بین المللی تاکید کرد و یادآور شد: در حوزه تربیت، حمایت و هدایت محققان و نخبگان، باید با نگاهی جدید و همتی بلند قدمهای جدیتری برداشته شود.
رئیس جامعه المصطفی نگارش نظام استادی جدید ناظر به فضای سنتی حوزههای علمیه را یکی از برنامههای پیش روی جامعه المصطفی برشمرد و گفت: تقویت بنیه سنتی حوزههای علمیه در نظامهای مختلف آموزشی و پژوهشی از مهمترین هدفگذاریهای تحولات پیش بینی شده است.
وی ارتقاء کیفی روز افزون پایان نامهها در جامعه المصطفی را مورد توجه قرار داد و افزود: باید ضمن تقویت بنیه پژوهشی و اخلاقی- تربیتی گروههای علمی، پایههای دانشی سطوح مختلف تحصیلی به ویژه سطح پنج جامعه المصطفی قویتر شود.
آیت الله اعرافی در پایان حوزه تدوین متون و تقویت ارتباط پژوهشگران با این مجموعه را مهم ارزیابی کرد و یادآور شد: همواره باید قدردان نعمت الهی که ما را در مسیر حرکت بزرگ نشر اسلام و مبانی الهی در گستره جهانی قرار داده باشیم.
انتهای پیام/ 137
کد مطلب: 57535