به گزارش قم نیوز، امیر ملامحمدعلی با اشاره به برگزاری اردوهای راهیان نور، اظهار داشت: اردوی راهیان نور برای نسلی که دفاع مقدس را درک نکرده است فرصتی فراهم میسازد تا آنچه را شنیده است از نزدیک مشاهده کند.
وی ادامه داد: درک و احساس فضای حاکم بر آن دوران نیاز به حضور در موقعیت آن فضا و دوران دارد که اردوهای راهیان نور این امر را ممکن ساخته است.
عضو هیئت علمی دانشکده شهید محلاتی عنوان داشت: امروز اردوی راهیان نور میتواند پیونددهنده نسل جوان با فداکاریهای رزمندگان باشد و زمینه معرفی و شناسایی این جانفشانیها را فراهم سازد.
وی خاطرنشان کرد: کتاب، سینما و تلویزیون تنها بخشی از فرهنگ ایثار و شهادت را معرفی میکند اما حضور جوانان در این مناطق و درک آنچه برای همسالان خود در این سرزمین گذشته است، تاثیرگذاری بیشتری خواهد داشت.
ملامحمدعلی با اشاره به برگزاری مانور عملیاتی و نمایش رزم شب در اردوهای راهیان نور اذعان داشت: بازسازی یکی از عملیاتهای دوران دفاع مقدس در حضور جوانان و نوجوانان زمینه آشنایی بیشتر را برای آنها فراهم میسازد و این امر موجب انس و الفت با فداکاریهای رزمندگان است.
وی خاطرنشان کرد: استفاده از بودجههای فراوان در برابر تاثیرگذاری این اردوها صفر است و باید به رفع نواقص فرهنگی و اشکالات جزیی در این زمینه پرداخت.
مسوول طرح صالحین سازمان بسیج اساتید سپاه استان قم با بیان اینکه تاثیر حضور در اردوهای راهیان نور از ساخت فیلمهای سینمایی از این دست بسیار است، ابراز داشت: نسل جدید باید از طریق کانال بصری ارتباط بین خود و رزمندگان را یافته و آن را تعمیق ببخشد.
وی یادآور شد: ارائه برنامههای فرهنگی به منظور آشناسازی جوانان با فرهنگ ایثار نیازمند برنامهریزی منسجم و بودجههای بهتری است که با این اقدام حضور افراد پر رنگتر از گذشته میشود.
انتهای پیام/۱۰۹