شهردار قم با اشاره به اینکه قطار شهری تا پایان سال آینده از قلعه کامکار کار خود را آغاز میکند، گفت: نزدیک به 10 کیلومتر تونل زده شده است و سال آینده مترو با مسیری به طول 5.2 کیلومتر راهاندازی و در اختیار مردم قرار میگیرد.
شهردار قم:
مترو به طول 5.2 کیلومتر راهاندازی میشود/وضعیت قم در شأن نظام اسلامی نیست
خبرگزاری فارس , 7 دی 1396 ساعت 7:01
شهردار قم با اشاره به اینکه قطار شهری تا پایان سال آینده از قلعه کامکار کار خود را آغاز میکند، گفت: نزدیک به 10 کیلومتر تونل زده شده است و سال آینده مترو با مسیری به طول 5.2 کیلومتر راهاندازی و در اختیار مردم قرار میگیرد.
به گزارش قم نيوز سید مرتضی سقائیاننژاد امشب در دیدار با اهالی خیابان شهید جمراسی واقع در منطقه 6 شهر قم که در مسجد معصومیه این منطقه انجام شد، با بیان اینکه در ابتدای مسیر نزدیک به هزار و 600 میلیارد تومان به بانکها و 380 میلیارد تومان به پیمانکاران بدهکاران بودیم، اظهار کرد: در دورانی وجود 14 پروژه نیمه تمام در شهر قم ظاهر این شهر را نامناسب کرده بود.
وی اضافه کرد: اکنون بخش قابل توجهی از بدهیهای شهرداری پرداخت و 97 درصد پروژههای نیمه تمام شهر قم تکمیل شده و در اختیار مردم قرار گرفته است به همین علت در شرایط مطلوبی قرار داریم و فقط نزدیک به 200 میلیارد تومان باقیمانده است.
شهردار قم با تاکید بر اینکه پروژه 45 متری عمار یاسر از 20 متری بیگدلی تا جمهوری در سال 97 دنبال میشود، عنوان کرد: باید 970 منزل در این پروژه تملک شود به همین علت اعتبارات مورد نیاز را باید پیشبینی کنیم و در مرحله بعدی به دنبال اجرا باشیم.
وی یادآور شد: پروژه شهید کاظمی در خیابان صفاییه نیز به صورت مشارکتی دنبال شده که اکنون درگیر مشکلات حقوقی بوده و همچنین پروژه منوریل به 4.7 کیلومتر محدود شده و مشکلات آن در حال پیگیری است.
سقائیاننژاد با اشاره به اینکه سال گذشته برای بهسازی معابر و مسیرها نزدیک به 250 هزار تن آسفالت در مناطق مختلف مورد استفاده قرار گرفت و امسال نیز این آمار به 300 هزار تن رسیده است، گفت: اگر این این روند ادامه داشته باشد میتوانیم به نتایج مطلوبی در شهر قم برسیم.
وی خاطرنشان کرد: در مورد مشکل آب و فاضلاب نیز انجام هماهنگیهای لازم را دنبال کردهایم تا بتوانیم به افزایش رضایت شهروندان برسیم چرا که طی این ماههای اخیر مردم منطقه 6 با مشکلات مختلفی روبرو بودهاند.
سقائیاننژاد از برقگرفتگی دو کودک در پارکهای شهر قم یاد کرد و گفت: ایمنسازی پارکها در دستور کار قرار گرفت و امروز 95 درصد آنها ایمنسازی شده و پنج درصد باقیمانده است، 126 آبنما نیز از چرخه خارج و سالمسازی آنها دنبال شده است.
وی ایمنسازی فضاهای و وسایل بازی کودکان در پارکها را از دیگر اقدامات انجام شده برشمرد و افزود: کارهای انجام شده در مقابل زحمات مردم هیچ است؛ هر چند دولت پولی به شهرداری نمیدهد اگر هم مبلغی پرداختی داشته باشد برای بهای خدمات است، در حقیقت بودجه شهرداری را مردم تامین میکنند.
شهردار قم یادآور شد: بودجه شهرداری در سال 94 نزدیک به 850 میلیارد تومان بوده اما در سال جاری این بودجه به دو هزار و 200 میلیارد تومان رسیده است، هر چند با توجه به رکود بازار تحقق این اعتبار آسان نیست و باید به دنبال این باشیم چرا که رضایت مردم را نیز تحقق بخشیم و در این مسیر باید از مشارکت همگان در راستای آبادانی شهر استفاده کنیم.
وی از فعالیت نامطلوب وانتبارها در محلهای نامناسب به عنوان یکی دیگر از مشکلات شهر نام برد و ادامه داد: برخی از نقاط شهر را به وانتبارها اختصاص دادهایم تا بتوانیم مشکل آنها را نیز رفع کنیم؛ اکنون نظم شهری در قم برقرار است هر چند در برخی از نقاط از جمله میدان نبوت مشکلاتی داریم که در حال مذاکره هستیم.
سقائیاننژاد از فعالیت دستفروشیها به عنوان یکی از مشکلات قدیمی شهر قم یاد کرد و گفت: اکنون در اطراف حرم مطهر دستفروشان فعالیت ندارند و در پیرامون مسجد مقدس جمکران نیز مکان مشخصی برای آنها درنظر گرفته تا بتوانیم شهر را به نظم مورد نظر برسانیم.
وی با بیان اینکه مردم به صورت غیرمستقیم مسؤولان شهرداری را انتخاب میکنند، مطرح کرد: شهرداریها از تولد تا مرگ با افراد در ارتباط هستند به همین علت مردم نیز باید به رابطه خود با این مجموعه توجه لازم را داشته باشند.
سقائیاننژاد از حضور نزدیک به 20 میلیون زائر در شهر مقدس قم یاد کرد و گفت: با افزایش ساعات حضور این زائران در شهر مقدس قم میتوانیم درآمدهای مختلفی را برای شهر خود رقم بزنیم و به نتایج مطلوبی برسیم به همین علت سه هتل پنج ستاره در بلوار پیامبر اعظم(ع) و پارک بازی بزرگ قم را در بوستان غدیر دنبال میکنیم.
وی به اجرای پروژههای تلهسیژ، تلهکابین و باغ پرندگان اشاره کرد و افزود: شهرداری در پروژههای عمرانی نیز منفعت خاصی ندارد بلکه فقط به دنبال رفاه مردم است به همین علت مردم نیز باید مشارکت لازم را داشته باشند.
شهردار قم با اشاره به اینکه قطار شهری تا پایان سال آینده از قلعه کامکار کار خود را آغاز میکند، گفت: نزدیک به 10 کیلومتر تونل زده شده است و سال آینده مترو با مسیری به طول 5.2 کیلومتر راهاندازی و در اختیار مردم قرار میگیرد.
وی با تاکید بر اینکه خیابان کارگر تا پایان سال جاری باز میشود، مطرح کرد: در این منطقه روگذر شهید بهشتی نیز باید در دستور کار قرار گیرد تا بتوانیم ترافیک منطقه را کاهش دهیم.
سقائیاننژاد بودجههای مناطق هشتگانه در قم جمعآوری و سپس با توجه به نیازهای شهر هزینه میشود، عنوان کرد: هر چند رعایت توازن را در توزیع اعتبارات مورد توجه قرار میدهیم اما مناطق 6 و دو هر کدام درآمد قابل توجهی ندارند و بخش قابل توجهی از بودجهها را به خود اختصاص دادهاند؛ 40 میلیارد تومان از درآمد مناطق یک و چهار در منطقه 6 هزینه میشود.
وی با اشاره به اینکه منطقه 6 شهر قم بالاترین تراکم جمعیتی را به خود اختصاص داده است، مطرح کرد: با وجود اینکه پایینترین هزینه پروانه در این منطقه دریافت میشود اما همچنان درآمد شهرداری منطقه پایین است به همین علت باید تلاش شود تا به میزان درآمد مورد نظر برسیم.
شهردار قم یادآور شد: به هر میزانی که در حوزه مباحث زیست محیطی گام برداریم باز هم کم است چرا که اکنون سرانه فضای سبز شهری 2.8 است و با میانگین مورد نظر فاصله داریم؛ سالانه 500 هزار اصله درخت را در سطح شهر توزیع میکنیم و در این مورد به آب و پساب مورد نیاز نیز توجه لازم را داریم.
وی با تاکید بر اینکه مطلوبتر شدن اقلیم شهر مقدس قم سبب رسیدن به نتایج مطلوبتر در عرصههای مختلف میشود، گفت: هر سال برای افزایش سه متری میانگین فضای سبز شهری تلاش میکنیم تا اهداف مورد نظر را رقم بزنیم.
شهردار قم از مساجد به عنوان پشتوانه اصلی انقلاب اسلامی نام برد و ادامه داد: موعظه مطلوب است اما در شرایط کنونی عمل باید مورد توجه قرار گیرد؛ باید به دنبال حضور جوانان و نوجوانان در مساجد باشیم به همین علت 15 مسجد را به لوازم ورزشی مجهز و تسهیلات مورد نیاز را ارائه کردهایم تا جذب جوانان را به سمت مساجد رقم بزنیم.
وی با بیان اینکه قرارداد استفاده از 250 اتوبوس جدید در شهر قم در حال اجراست، گفت: ایجاد 12 پل عابر پیاده، نصب 100 تلویزیون شهری و ساماندهی هفت ورودی شهر قم در دستور کار ویژه شهرداری قرار گرفته است.
سقائیاننژاد از اهتمام شهرداری قم نسبت به تکمیل شریانهای اصلی شهر یاد کرد و افزود: مسیر پردیسان در بنبست بوده است اما اکنون مسیرهای جدید را تکمیل کردهایم، با تکمیل فاز سوم پروژه آیتالله بروجردی نیز انسجام به پردیسان متصل و در ادامه آن یک شریان اصلی بزرگ از جمهوری به کمربندی ایجاد میشود.
وی خاطرنشان کرد: سلانه نزدیک به دو میلین و 900 خارجی و در مجموع بیش از 20 میلیون زائر در شهر قم حضور مییابند اما وضعیت قم در شأن نظام اسلامی نیست به همین علت به دنبال این هستیم تا بتوانیم قم را به جایگاه مورد نظر برسانیم.
انتهای پیام/ 137
کد مطلب: 57959