یکی از مراجع تقلید در دیدار مدیرعامل شرکت خودروسازی سایپا بر توجه به تخصص، ارتقاء کیفی تولیدات داخلی و همچنین بسنده کردن به میزان سود کم در تجارت و تولید تاکید کرد.
در دیدار مدیرعامل سایپا مطرح شد
توصیه آیت الله نوری همدانی به تجار و فعالان اقتصادی
خبرگزاری فارس , 21 دی 1396 ساعت 21:01
یکی از مراجع تقلید در دیدار مدیرعامل شرکت خودروسازی سایپا بر توجه به تخصص، ارتقاء کیفی تولیدات داخلی و همچنین بسنده کردن به میزان سود کم در تجارت و تولید تاکید کرد.
به گزارش قم نیوز آیتالله حسین نوری همدانی ظهر امروز در دیدار مدیرعامل شرکت خودرو سازی سایپا با بیان اینکه خدمت به جامعه اسلامی به هر شکل که باشد عبادت است، اظهار کرد: شریفترین عبادت آن است که انسان به افراد مؤمن و با ایمان خدمت کند، این توفیقی است که خداوند به شما داده تا در این موضوع انجام خدمت تحقق پیدا کند.
این مرجع تقلید افزود: این نظام ولایی و اسلامی است و در فضای این نظام هر گونه خدمت چه در بخش صنعت و کشاورزی و هر زمینه دیگر، عبادت است.
وی با بیان اینکه هر شخصی در هر بخشی که مشغول به کار است باید به منفعت کم اکتفا کند، تصریح کرد: موادی که به کارگیری شده و کارهایی که انجام شده را حساب کنید اما با منفعت کم حساب کنید و به همان منفعت کم قانع باشید.
استاد برجسته حوزه علمیه تأکید کرد: در تجارت مستحق است که هر کس فقط خرج روزانه خود را تأمین کند و بیشتر از آن منفعت نگیرد، اسلام تأکید دارد که خدمتی که انجام میشود، به منفعت کم قناعت شود تا برای مصرف کنندگان ارزانتر تمام شود و این نخستین کاری است که برکت در کسب ایجاد میکند.
وی افزود: اشخاصی که با این نیت و روش مشغول کار باشند، کارشان برکت پیدا میکند، مردم هم راحتتر از آن خدمت استفاده میکنند، چنین شیوهای دستور و سفارش اسلام است و باید رعایت شود.
آیتالله نوری همدانی در بخش دیگر سخنان خود گفت: ایمنسازی و محکمکاری نکته دیگر است، کار باید در دست افراد متخصص و دلسوز باشد و هرچه بیشتر کار را متقن و مستحکم انجام دهند و ایمنسازی در نظرشان باشد.
وی ادامه داد: خودروسازی کار بزرگی است ولی اگر محکمکاری نباشد، سبب بروز مشکلات و کشته شدن افراد میشود، در هر کاری اگر متخصص هستند باید آن را انجام دهند و در غیر این صورت آن را به متخصصان واگذار کنند.
این مرجع تقلید خاطرنشان کرد: باید سعی شود روز به روز پیشرفت و ترقی بیشتری در کار بهوجود آید و مردم کار شما را بر واردات از خارج ترجیح دهند، چرا برخی دلها به طرف خارج است؟ چون وقتی مقایسه میکنند، کاری که در خارج انجام شده نسبت به کاری که در داخل انجام شده، محکمتر و زیباتر و بهتر است، باید کاری کنیم که ما را از احتیاج به خارج مستقل کند.
وی در ادامه افزود: به هر کس محتاج باشید اسیر دست او هستید، باید سعی کنید بهغیر خودتان محتاج نباشید، اگر شما مستغنی و قدرتمند باشید، آنوقت شما به دیگران خدمات ارائه میدهید و عزت و اقتدار بیشتری پیدا میکنید.
استاد برجسته حوزه علمیه گفت: نظام اسلامی ما بر پایه بسیار محکم اهل بیت(ع) قرار گرفته است و با این پشتیبان، دیگر غمی وجود ندارد، با اطمینان کامل هر کدام باید وظیفه خود را انجام دهیم و اطمینان داشته باشیم که خداوند به کار ما برکت میدهد.
انتهای پیام/ 137
کد مطلب: 58647