مدير پژوهشكده فرهنگ و معارف قرآن از پيگيري كلان پروژه مرجعيت علمي قرآن خبر داد.
?>?>
مدير پژوهشكده فرهنگ و معارف قرآن خبر داد
پيگيري كلان پروژه مرجعيت علمي قرآن
خبرگزاری فارس , 7 بهمن 1396 ساعت 23:30
مدير پژوهشكده فرهنگ و معارف قرآن از پيگيري كلان پروژه مرجعيت علمي قرآن خبر داد.
به گزارش قم نیوز حجتالاسلام محمدصادق یوسفی مقدم امروز با اشاره به کلان پروژه مرجعیت علمی قرآن اظهار کرد: در این زمینه پروژههای زیادی تعریف شده ولی سه عنوان اساسی مورد تصویب قرار گرفته که از جمله آنها میتوان به مفهومشناسی، مرجعیت علمی قرآن و مسئلهشناسی اشاره کرد.
وی خاطرنشان کرد: بر این اساس 10 نفر از مفسران بزرگ اسلامی شناسایی میشوند و دیدگاههای این مفسران درباره مرجعیت علمی با مطالعه تفاسیر آنها تبیین خواهد شد و پس از بررسی به این جمعبندی میتوان رسید که مفسران درباره مرجعیت علمی قرآن چه دیدگاهی دارند.
مدیر پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن با بیان اینکه حدود سه سال برای این پروژه زمان در نظر گرفته شده است گفت: قرآن کریم به عنوان کتاب هدایت در مورد علوم مورد نیاز انسان آموزههایی دارد. امروز علوم اسلامی بیشتر علومی را شامل میشود که در حوزههای علمیه موجود است که میتوان به علوم اسلامی فقه،کلام و اصول فلسفه اشاره کرد.
وی عنوان کرد: بحث علوم انسانی مباحثی مانند جامعهشناسی و روانشناسی را مورد نظر دارد که در این پروژه دیدگاه قرآن درباره این علوم بررسی میشود. برای اینکه بتوانیم وارد علوم انسانی شویم؛ باید مقدمات فراهم شود و پس از طی این مراحل زمینه برای ورود به عرصه مرجعیت قرآن در علوم انسانی گشوده میشود.
یوسفیمقدم خاطرنشان کرد: کلان پروژه مرجعیت علمی قرآن شامل مقدمات، مفاهیم، بررسی دیدگاهها، مفهومشناسی و بررسی دیدگاه 10 مفسر بزرگ اسلامی است.
انتهای پیام/ 137
کد مطلب: 59369