رئیس دانشکده دین و رسانه گفت: در طول دو دهه گذشته حدود 150 دانشجو از این دانشکده فارغ التحصیل شدند.
رئیس دانشکده دین و رسانه مطرح کرد
فارغ التحصیلی 150 دانشجو از دانشکده دین و رسانه
خبرگزاری فارس , 7 بهمن 1396 ساعت 17:01
رئیس دانشکده دین و رسانه گفت: در طول دو دهه گذشته حدود 150 دانشجو از این دانشکده فارغ التحصیل شدند.
به گزارش قم نیوز علیرضا پویا ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان قم با اشاره به سابقه دانشکده دین و رسانه اظهار کرد: این دانشکده از سال 1376 آغاز به کار کرد و هدف تاسیس دانشکده دین و رسانه، ممزوج کردن کار حرفه ای با اعتقادات دینی بود.
وی ادامه داد: دانشکده دین و رسانه توسط رئیس وقت سازمان صدا و سیما تاسیس شد، در این دانشکده آموزشهای تخصصی و حرفه ای به دانشجویان همراه با معارف دینی ارائه میشود.
رئیس دانشکده دین و رسانه افزود: در زمان تاسیس این مساله مطرح شد که تنها طلاب تحصیل کرده در حوزه علمیه قم به عنوان دانشجو در دانشکده دین و رسانه پذیرفته شوند.
پویا با اشاره به اهداف تاسیس دانشکده دین و رسانه اظهار کرد: هدف این دانشکده پرورش نیروهای انسانی مسلط به دانش ارتباطات و رسانههای جمعی و معارف دینی است، یعنی فارغ التحصیلان دانشکده دین و رسانه باید علاوه بر داشتن توانایی حرفه ای در زمینه فعالیتهای رسانه ای، با مبانی دینی آشنایی عمیقی داشته باشد.
وی ادامه داد: یکی از اهداف تاسیس دانشکده دین و رسانه این بود که دانشجویان این دانشکده با تحقیقاتی که انجام میدهند، به گسترش رشته ارتباطات و رسانههای جمعی با رویکرد دینی بپردازند.
رئیس دانشکده دین و رسانه افزود: در طول دو دهه گذشته حدود 150 دانشجو از این دانشکده فارغ التحصیل شدند و این دانشجویان تولید علم قابل ملاحظه ای را در زمینه دانش ارتباطات با رویکرد دینی دارند، دانشکده دین و رسانه به دنبال گفتمان سازی در زمینه ارتباطات و رسانههای اجتماعی با رویکرد دینی است.
پویا، علوم انسانی را نیازمند یک تحول جدی دانست و تصریح کرد: رهبر انقلاب بیان کردند که مبانی علوم انسانی مورد نیاز کشورمان با مبانی علوم انسانی غربی کاملا متفاوت است.
وی ادامه داد: اگر بتوانیم تحولی را در متون مرتبط با رشته ارتباطات در دانشگاهها ایجاد کنیم، تحولات بسیاری را در عرصههای امروزی تجربه خواهیم کرد.
رئیس دانشکده دین و رسانه افزود: دانشجویان این دانشکده موفقیتهای زیادی را در جشنوارههای داخلی در سازمان صدا و سیما کسب کردند، توام کردن برنامههای صدا و سیما با تمام اجزای دین کار سختی است.
پویا ادامه داد: فارغ التحصیلان دانشکده دین و رسانه باید از نظر فنی، قدرت علمی و پشتوانه حوزوی نسبت به فارغ التحصیلان دانشگاههای دیگر قوی تر باشند.
رئیس دانشکده دین و رسانه افزود: تولیدات دانشجویی در این دانشکده زیاد است و بسیاری از برگزیدگان جشنوارههای هنر دینی در شهر قم از دانشجویان دانشکده دین و رسانه هستند.
پویا، فلسفه وجودی دانشکده دین و رسانه را جذب طلاب سطح دو حوزه علمیه قم دانست و تصریح کرد: افراد غیر طلبه تنها در مقطع شبانه در این دانشکده جذب میشوند، اما جذب طلاب در دانشکده دین و رسانه در مقطع روزانه است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: امکان توسعه رشتههای دانشکده دین و رسانه در آینده وجود دارد و اکنون پذیرش این دانشکده تنها از برادران طلبه است.
انتهای پیام/ 137
کد مطلب: 59372