استاد برجسته حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه واژه ارتداد مخالف استقامت است، گفت: یکی از نتیجههای استقامت عاقبت به خیری است زیرا افراد بسیاری در تاریخ اسلام وجود دارند که به دلیل استقامت نداشتن در دین به جنگ با اهل بیت(ع) پرداختند.
حجت الاسلام والمسلمین رستمنژاد:
استقامت در دین موجب عاقبت به خیری است
خبرگزاری فارس , 24 بهمن 1396 ساعت 22:20
استاد برجسته حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه واژه ارتداد مخالف استقامت است، گفت: یکی از نتیجههای استقامت عاقبت به خیری است زیرا افراد بسیاری در تاریخ اسلام وجود دارند که به دلیل استقامت نداشتن در دین به جنگ با اهل بیت(ع) پرداختند.
به گزارش قم نیوز حجت الاسلام والمسلمین مهدی رستمنژاد عصر امروز در مراسم پاسخ به پرسشهای دینی با عنوان زمزمه معرفت که در شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر حضرت معصومه(س) برگزار شد، اظهار کرد: گروهی در دین وارد میشوند ولی به دلیل نداشتن استقامت در مسیر دین به جایگاه مناسبی دست پیدا نمیکنند که این موضوع در انقلاب اسلامی نیز وجود دارد.
وی با بیان اینکه استقامت به معنی پایداری و ثبات قدم است، عنوان کرد: برای استقامت داشتن در یک مسیر ابتدا انسان باید صبر خود را بالا ببرد چراکه استقامت با واژگانی مانند صبوری، شکیبایی و بردباری ادغام شده است.
این استاد برجسته حوزه علمیه با اشاره به اینکه واژه ارتداد مخالف استقامت است، مطرح کرد: یکی از نتیجههای استقامت عاقبت به خیری است؛ برخی از کفار و دشمنان پیامبراکرم(ص) و اهل بیت(ع) ابتدا جزو اصحاب و مومنان بودند ولی به دلیل نداشتن استقامت در مسیر اسلام به جنگ با ائمه اطهار(ع) پرداختند.
وی با بیان اینکه خداوند تمام پیامبران خود را به استقامت امر کرده است، خاطرنشان کرد: خداوند در قرآن کریم اشاره کرده است که برای رسیدن به بهشت مومن شدن و ایمان آوردن کافی نیست زیرا لازمه رسیدن به بهشت حفظ ایمان تا آخر عمر است.
رستمنژاد با اشاره به اینکه بالاترین نعمت خداوند ولایت است، تصریح کرد: در تاریخ اسلام افرادی هستند که ابتدا مومن بودند ولی به دلیل استقامت نداشتن در دین با بهترین و بالاترین نعمت خداوند که ولایت است مقابله کردند.
وی با بیان اینکه پیامبر اکرم(ص) فرموده است که سوره هود مرا پیر کرد، یادآور شد: این جمله پیامبر(ص) به دلیل امر خداوند به استقامت نسل پیامبر(ص) و سایر مسلمانان است.
این استاد برجسته حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه داشتن دین به تنهایی کافی نیست زیرا حفظ آن مهمتر است، بیان کرد: دین در معرض آسیبهای بسیاری قرار دارد و اگر از آن مراقبت نکند ممکن است تا آخر عمر دین خود را از دست بدهد.
وی با بیان اینکه دین را باید رشد و ارتقاء داد، اظهار کرد: عمل به دین از جمله مواردی است که موجب استقامت در دین و عاقبت به خیر شدن میشود زیرا در احادیث بسیاری آمده است که اگر مسلمانان به دین خود عمل نکنند با مرور زمان دین خود را از دست میدهند.
رستمنژاد با اشاره به اینکه دعا و ذکر خداوند انسان را در مسیر دین ثابت قدم میکند، عنوان کرد: امام صادق(ع) نیز فرمودهاند در دوران آخر الزمان حفظ دین و استقامت در مسیر دین جزو سختترین اعمال است و تنها عده اندکی از مسلمانان میتوانند در دین خود استقامت داشته باشند.
انتهای پیام/ 137
کد مطلب: 60155