نايب رئيس مجمع نمايندگان طلاب و فضلاي حوزه علميه قم گفت: برپایی مجلس به نام حضرت فاطمه زهرا(س) و ایجاد رقص و پایکوبی بدون تردید هتک حرمت حریم فاطمه(س) است، مبادا به بهانه جشن و شادکامی آنچه دلخواسته ما است به عنوان فرهنگ دینی در جامعه القا شود.
نايب رئيس مجمع نمايندگان طلاب و فضلاي حوزه علميه قم:
رقص و پایکوبی بدون تردید هتک حرمت حریم فاطمه(س) است
خبرگزاری فارس , 18 اسفند 1396 ساعت 11:01
نايب رئيس مجمع نمايندگان طلاب و فضلاي حوزه علميه قم گفت: برپایی مجلس به نام حضرت فاطمه زهرا(س) و ایجاد رقص و پایکوبی بدون تردید هتک حرمت حریم فاطمه(س) است، مبادا به بهانه جشن و شادکامی آنچه دلخواسته ما است به عنوان فرهنگ دینی در جامعه القا شود.
به گزارش قم نيوز حجتالاسلام جلال رضویمهر امروز ضمن تبریک سالروز ولادت حضرت زهرا(س) اظهار کرد: ولادت حضرت زهرا(س) از ایامی است که میتوان به تحلیل، بررسی و مطالعه زندگانی سراسر نورانی حضرت پرداخت.
وی خاطرنشان کرد: حضرت زهرا(س) شخصیت نمونه و مثالزدنی است که در همه قرون و اعصار الگو و اسوه برای بشریت هستند. اوصاف رفتاری و اخلاقی حضرت زهرا(س) در مدیریت منزل، تربیت فرزندان، حضور در اجتماع و ارتباط با خداوند میتواند بهترین سرمشق برای تدوین معرفتشناسی پیرامون امتیارات اخلاقی و روحی حضرت باشد.
نایب رئیس مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم با بیان اینکه نباید اجازه دهیم افراد افکار تحمیلی خود بر فرهنگ فاطمی را تجلی حقیقی از دانش فاطمی به جامعه معرفی کنند گفت: برپایی مجلس به نام حضرت فاطمه زهرا(س) و ایجاد رقص و پایکوبی بدون تردید هتک حرمت حریم فاطمه(س) است، مبادا به بهانه جشن و شادکامی آنچه دلخواسته ما است به عنوان فرهنگ دینی در جامعه القا شود.
وی خاطرنشان کرد: در هفته بزرگداشت مقام زن باید پیرامون ضروریات ایمان یک زن مؤمن و لوازم ایمان با مردم سخن به میان آورد.
رضویمهر با بیان اینکه حجاب از ضرویات دین است که در فرهنگ فاطمی تأکید آن در عمل و گفتار متجلی است گفت: نمیتوان امروز در دوران تمدن اسلامی افکار و اندیشه خود را به عقب برگردانده و توقع داشته باشیم دخترانمان از حضرت زهرا(س) الگوگیری کنند.
وی حکومت و مردم را در فضاسازی معنوی مبتنی بر فرهنگ فاطمی دارای وظیفه ذکر کرد و افزود: هرگز دولتمردان نباید خود را عاری از مسؤولیت نسبت به فرهنگسازی دینی به جامعه بدانند و آحاد جامعه نباید منتظر باشند که حکومت برای آنها ابلاغ دستورات دینی داشته باشد بلکه مردم و حکومت باید در بالندگی و پرورش ایدههای فاطمی در داخل و خارج از کشور تلاش کنند.
نایب رئیس مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم تأکید کرد: باید در زمینه استفاده از علوم و فنون روز برای شناسایی مکتب فاطمی نسبت به گذشته فعالتر بود و به ویژه با مستندسازی در سیما پیرامون مباحث ضروری دین مانند عفت و حجاب فاطمی فعالیت شود.
وی عنوان کرد: ساخت انیمیشن، چاپ کتاب و تدوین دانشنامه فاطمی از ضروریاتی است که میتواند روشناییبخش مسیر دختران و پسران در تقواپذیری و الگوگیری از خاندان عصمت و طهارت(ع) باشد.
رضویمهر یادآور شد: حضرت فاطمه(س) خورشیدی است که هرگز غروب نمیکنند و آسمان اندیشهها به وجود حضرت زهرا(س) به عنوان منبع معنویت الهی نگاهی نیازمند تا قیامت دارد.
انتهای پیام/ 137
کد مطلب: 61259