کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

معاون فنی مرکز بهداشت قم مطرح کرد؛

نظارت بر سلامت غذای معتکفین در قم

خبرگزاری مهر , 14 فروردين 1397 ساعت 12:27

معاون فنی مرکز بهداشت استان قم گفت: روزانه ۳۰ هزار غذا به صورت ۱۵ هزار سحری و ۱۵ هزار افطاری از مرحله اول تهیه تا توزیع مورد نظارت و کنترل قرار گرفت.


به گزارش قم نیوز محمد نیک‌پور به انجام بازرسی‌های بهداشتی لازم جهت تأمین و حفظ سلامت معتکفین اشاره کرد و اظهار داشت: فعالیت بازرسان در این زمینه از ساعات اولیه روز آغاز و تاساعاتی از بامداد با توزیع سحری معتکفین ادامه داشت و روزانه ۳۰ هزار غذا به صورت ۱۵ هزار سحری و ۱۵ هزار افطاری از مرحله اول تهیه تا توزیع مورد نظارت و کنترل قرار گرفت.

وی افزود: کارشناسان مرکز بهداشت ضمن حضور در محل‌های برگزاری اعتکاف و نظارت بر بهداشت محیط، نظارت بر اجزاء محیط پیرامونی این اماکن را نیز در دستور کار داشتند.

معاون فنی مرکز بهداشت استان قم از شبکه‌های آبرسانی و مخازن آب آشامیدنی، آشپزخانه‌ها و محل‌های تهیه غذای معتکفین به عنوان بخشی از این بازرسی‌ها نام برد و افزود: کنترل مواد اولیه مصرفی، پخت غذای سحری و افطاری نیز با نظارت‌های لازم انجام شد.

نیک پور با تأکید بر ادامه نظارت‌ها در مراحل بعدی نیز خاطرنشان کرد: حتی بر روند تهیه و بسته بندی مواد غذایی، کنترل دمای غذا قبل از بسته بندی، نحوه بسته بندی، نحوه نگهداری و همچنین انتقال و توزیع غذا نظارت‌های دقیق اعمال شد.

انتهای پیام/ 138


کد مطلب: 62131

آدرس مطلب :
https://www.qomnews.ir/fa/news/62131/نظارت-سلامت-غذای-معتکفین-قم

قم نیوز
  https://www.qomnews.ir