به گزارش قم نیوز، اين تفاهمنامه كه با حضور جمعی از مسوولان اداره كل حفاظت محيط زيست استان به امضاء مدير كل حفاظت محيط زيست استان رسيد طرفين بر همكاری و مشاركت به منظور ارتقاء فرهنگ زيست محيطی و همچنين اجرای برنامه های آموزشی مدون و با توجه به پتانسيل ها و ظرفيت های موجود در استان تاكيد كردند.
دكتر محمود علی ركنی با اشاره به تاكيدات مقام محترم رياست سازمان حفاظت محيط زيست كشور عنوان کرد: سال ۹۱ را سال عمومی سازی و گسترش و ترويج فرهنگ زيست محيطی نامگذاری نمودند.
ايشان خاطر نشان كردند: برنامه های آموزشی و فرهنگ سازی بايستی به نحو مطلوب و متناسب ساختار اجتماعی جامعه صورت پذيرد.
ايشان از گسترش تعامل و همكاری اداره كل با مراكز علوم دينی و حوزوی خبر دادند و از ايجاد رشته های جديد اسلامی با گرايش محيط زيست خبر دادند.
ركنی گفت: آموزش و فرهنگ سازی با اهميت ترين و اساسی ترين فرآيند در تحقق اهداف و اقدامات زيست محيطی می باشد. و بايستی به نحو مطلوب پيگيری شود.
وی بیان کرد: ظرفيت های استان را در زمينه اجرای برنامه های فرهنگی و تنوير افكار عمومی خصوصا در زمينه های علوم مذهبی و اعتقادی بسيار رفيع عنوان نموده و بايستی برنامه ريزی های لازم در خصوص بهره وری مناسب را اجرا نمود ايشان پايه ريزی و برنامه ريزی موفق در حوزه تنوير افكاز عمومی و فرهنگ سازی زيست محيطی موفق را با رعايت اصول مذهبی، دينی و اسلامی قلمداد نموده و بدين وسيله ضمانت اجرايی پيدا نموده و تاثير گذار خواهد بود.
سركار خانم مصطفوی نماينده محترم معاونت محترم دفتر آموزش و پژوهش سازمان نيز از يكپارچه سازی فرآيندهای آموزشی و فرهنگی در استان ها خبردادند وی با عنايت به ظرفيت های بسيار مناسب استان در حوزه فعاليت های مذهبی و دينی زمينه را جهت فعاليت های همه جانبه به منظور ارتقاء فرايندها و فعاليت های زيست محيطی با رويكرد مذهبی واسلامی فراهم می نمايد. كه بايد برنامه ريزی ها و تعاملات لازم در اين خصوص با مراكز حوزوی ودينی صورت پذيرد.
انتهای پیام ۱۰۳