به گزارش قم نیوز، استاندار قم با اشاره به اهمیت اشتغالزایی، از دستگاه های استان خواست تا در سال تولید ملی و حمایت از كار و سرمایه ایرانی، تلاش و اهتمام ویژه ای را نسبت به این مهم داشته باشند.
محمد حسین موسی پور در جلسه كارگروه اشتغال استان قم، با مثبت ارزیابی كردن كارنامه یك ساله استان در بخش اشتغال اظهار داشت: سال گذشته تعهد رسمی استان ایجاد ۳۵ هزار شغل بود كه آمار ثبت شده در سامانه رصد بیانگر ایجاد ۳۹۲۰۰ شغل در بخش های مختلف است.
وی ایجاد این میزان شغل را اقدامی مهم و نمودی از ظرفیت ها و قابلیت های ویژه اقتصادی استان عنوان و از تلاش، همكاری و مشاركت فعال اعضای كارگروه اشتغال استان و دیگر مجموعه های تاثیر گذار از جمله بانك ها و صاحبان طرح ها قدردانی كرد.
استاندار قم با اشاره به پیام نوروزی مقام معظم رهبری و نامگذاری سال جدید به نام تولید ملی و حمایت از كار و سرمایه ایرانی اظهار داشت: اشتغالزایی از الزامات سال تولید ملی محسوب شده و همه بخش های اقتصادی باید با حمایت عملی از اشتغال، زمینه تحقق شعار سال را فراهم نمایند.
موسی پور اشتغال را از مهم ترین سیاست ها و برنامه های كاری دولت در سال جاری برشمرد و افزود: دو كارگروه ملی و استانی توسعه كشاورزی و صنعت به عنوان پیش نیاز تحقق برنامه های سال تولید ملی و با هدف پیشبرد اهداف این بخش فعال شده اند.
وی با بیان این كه قم از ظرفیت های بسیار خوبی در بخش اشتغال برخوردار است افزود: با توجه به پیش بینی و اختصاص منابع و تسهیلات بانكی قابل توجه در بخش بنگاه های زود بازده و طرح های توسعه كشاورزی، در سال جدید انتظار می رود تا دستگاه ها با عزم جدی، تلاش و اهتمام ویژه ای را برای ایجاد فرصت های شغلی و كاهش چشمگیر نرخ بیكاری استان داشته باشند.
وی با تاكید بر ضرورت همكاری تنگاتنگ دستگاه ها برای سرعت دادن به روند اعطای تسهیلات طرح بنگاه های زود بازده و كارآفرین، از نهایی شدن ۵۷ طرح به ارزش ۶۱۰ میلیارد رالع و اشتغالزایی ۷۷۵ نفر در آینده نزدیك خبر داد و افزود: این طرح ها آماده تصویب در گروه كارشناسی و ارائه به كارگروه اشتغال جهت تصویب نهایی است كه با توجه به اهمیت طرح ها و تعداد اشتغال آن ها می بایست در اسرع وقت توسط دبیرخانه كارگروه پیگیری و با مساعدت دستگاه های معرفی كننده و بانك های عامل به سرعت بررسی و نهایی شوند.
استاندار قم همچنین با اشاره به توانمندی استان در طرحها و برنامه های فرهنگی اظهار داشت: مزیت های ویژه استان در بخش محصولات و صنایع فرهنگی و امكان ایجاد اشتغال با نفرات بیشتر و اعتبار كم تر در این دست مشاغل، ایجاب می كند تا كارگروه ظرفیت و مزیت استان طرح های اشتغالزایی فرهنگی را مورد توجه بیشتر قرار دهد.
انتهای پیام/۱۰۹