به گزارش قم نیوز، آیتالله عبدالله جوادی آملی در دیدار مدیرعامل و جمعی از مدیران شرکت شهرکهای صنعتی استان قم توجه به نیت و عمل صادقانه در کارها را متذکر شد و اظهار داشت: عقیده و نیت زمانی اثر دارد که عمل صالح آن را همراهی کند.
وی ادامه داد: ما به دو عنصر محوری نیاز داریم تا به خدا نزدیک شویم، یکی کار خوب و دیگری آدم خوب؛ اگر کسی آدم خوب و مومنی باشد ولی کار خوبی نکند در بین راه میماند و اگر کسی کار خوبی کند ولی مومن نباشد ولو بیمارستان ساخته باشد این شخص در راه میماند، پس مومن با کار خوب به مقصد میرسد.
استاد حوزه علمیه قم بحث فرهنگ و صنعت را مد نظر قرار داد و خاطرنشان کرد: شهرک صنعتی وقتی فرهنگ دینی پیدا میکند که این فرهنگ در درون صنعت راه پیدا کند و نه در بیرون، اگر کسی در درون دیندار بود معنایش آن است که شهرک صنعتی فرهنگی است.
وی اضافه کرد: برخی افراد خیال میکنند علم و دانش صنعتی سکولار است، در حالی که ما چیزی به نام طبیعت نداریم و هر چه هست خلقت است.
جوادی آملی گفت: اگر دانشگاههای ما بر اساس خلقت شناسی تدریس کنند و فارغ التحصیل ما با این دیدگاه عمل کند، شهرکهای صنعتی ما دینی میشود و آن وقت دیگر نیازی هم به سفارش نیست که او نماز جماعت برگزار کند و یا شعائر اسلامی را برپا دارد.
وی احادیث ائمه را مد نظر قرار داد و خطاب به سرمایه گزاران در بخش صنعت گفت: اگر فعالان بخش صنعت تلاش در تولید و قناعت در مصرف را مد نظر قرار دهند، طبق بیان نورانی حضرت امیر المومنین حسنه دنیا و آخرت نصیبشان میشود.
این مفسر قرآن در بخش دیگری از سخنان خود به تحریمهای استکبار بر ضد ایران اسلامی اشاره کرد و گفت: خدای سبحان، خدای مظلومان است و در مدت این ۳۰ سال دشمن هر اقدامی کرده سرش به سنگ خورده است.
وی با اشاره به بیاثر بودن تحریمها ادامه داد: دشمنان مگر میتوانند جلوی رزق و روزی یک ملت را بگیرند.
انتهای پیام/۱۰۹