معاون خدمات شهری و امور اجتماعي شهرداري قم گفت: كشتارگاه جاهد به هر ميزان توليد داشته باشد از اين طرف توليد در کشتارگاه شهرداری را كاهش ميدهيم به شرطي كه از نيروي انساني پيرامون كشتارگاه شهرداري و توان بخش خصوصي استفاده شود.
معاون خدمات شهری و امور اجتماعي شهرداري قم:
توان بخش خصوصي در كشتارگاه جاهد به كار گرفته شود
خبرگزاری فارس , 25 ارديبهشت 1397 ساعت 16:15
معاون خدمات شهری و امور اجتماعي شهرداري قم گفت: كشتارگاه جاهد به هر ميزان توليد داشته باشد از اين طرف توليد در کشتارگاه شهرداری را كاهش ميدهيم به شرطي كه از نيروي انساني پيرامون كشتارگاه شهرداري و توان بخش خصوصي استفاده شود.
به گزارش قم نیوز سیدامیر سامع امروز با اشاره به وضعیت کشتارگاه صنعتی در برخی شهرها اظهار کرد: در برخی از شهرها و کلانشهرها این کار را سازمان کشتارگاه انجام نمیدهد یعنی بخش خصوصی یا بخشهای مربوطه در حوزه دامپزشکی و جهاد کشاورزی کار را به عهده گرفتند ولی در شهر قم چنین کشتارگاهی وجود دارد و کار با فرآیند مناسبی جلو میرود.
وی عنوان کرد: هر ساله دستگاههای به روز و لوازم و تجهیزات بهتر خریداری میشود و مباحث مربوط به فرآیند کشتار، شرایط ایمنی افراد و کارواش خودروها از جمله امور در دستور کار است.
معاون خدمات شهری و امور اجتماعی شهرداری قم با اشاره به احداث کشتارگاه صنعتی جاهد گفت: اگر این کشتارگاه راهاندازی شود مانند بسیاری از شهرهای دیگر میتوانیم در مجموعه شهرداری سازمان کشتارگاه نداشته باشیم و این سازمان، فضا و امکاناتش به ظرفیت دیگری برای خدمترسانی به شهر تبدیل شود. اکنون به دلیل نیاز مردم و اعتماد صنف قصاب، سلاخ و دامداران به کشتارگاه شهرداری این وظیفه را ادامه میدهیم.
وی با بیان اینکه مشاغلی پیرامون این بخش شکل گرفته است، از افراد متولی درخواست کرد که از توان و تجربه کسانی که در این زمینه کار کردند و از زنجیره خدمترسانی در حوزه کشتار و توزیع گوشت استفاده کنند.
سامع با اشاره به مباحث زیست محیطی گفت: کشتارگاه به دلیل ماهیت فعالیت ممکن است بوهای نامطبوع داشته باشد ولی به هیچ وجه خونآبه و بحثهای شستوشوی این کشتارگاه وارد فاضلاب نمیشود و به صورت مجزا در سپتیکهای رو بسته نگهداری و به صورت روزانه در قالب تانکرها به محل دیگری منتقل میشود بنابراین آلوده کردن فاضلاب و هوای شهر در کشتارگاه صورت نمیگیرد.
وی خاطرنشان کرد: به طور دائم در زمینه شستوشوی سپتیکها، محوطه و به روزکردن تجهیزات فعالیت میشود تا میزان بو به حداقل برسد.
معاون خدمات شهری و امور اجتماعی شهرداری قم عنوان کرد: در دو یا سه سال گذشته در حوزه تجهیزات، فرآیندها و نیروی انسانی بهداشتی و ایمنی کارهای خوبی انجام شده و امسال نیز در این بخش پروژههای داریم که اصلاح نور سالنهای تولید، فنها و سیستم تهویه، تعویض ظروف از جمله اقدامات است.
وی با بیان اینکه همه افراد ملزم به دارا بودن کارت بهداشت هستند و باید روپوش مناسب بپوشند گفت: ورود و خروجها با نظارت انجام میشود و نمایندگان بخشهای ذی ربط حضور دارند تا بهداشت گوشت رعایت شود.
سامع با اشاره به احتمال بهرهبرداری از کشتارگاه جاهد طی دو تا سه ماه آینده گفت: این کشتارگاه به هر میزان تولید داشته باشند از این طرف تولید را کاهش میدهیم البته به شرطی که از نیروی انسانی پیرامون این بخش و توان بخش خصوصی استفاده شود.
انتهای پیام/ 137
کد مطلب: 64008