کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

نقد منصفانه قوای سه‌گانه ایرادی ندارد

خبرگزاری تسنیم , 1 خرداد 1397 ساعت 6:25

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: مقام معظم رهبری فرمودند زیر سؤال بردن نظام اسلامی گناه کبیره است و نباید قوای سه گانه زیرسوال برود البته نقد منصانه ایرادی ندارد.


به گزارش قم نیوز حجت‌الاسلام والمسلمین محمد حاج ابوالقاسم دولابی ظهر امروز در مراسم جزءخوانی قرآن کریم که در شبستان حرم حضرت معصومه (س) برگزار شد با اشاره به آیه 30 سوره نساء اظهار داشت: اگر انسان از گناهان کبیره دوری کند گناهان صغیره وی بخشیده می‌شود به شرطی که دست از گناه بردارد و گناه را کوچک نشمارد.

وی با اشاره به لزوم دوری انسان از گناه افزود: ناامیدی از رحمت خدا، کشتن انسان بی گناه، عقوق پدر و مادر، خوردن مال یتیم، سحر و جادو، شرابخواری، رباخواری و کم فروشی از جمله گناهان کبیره است.

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: مقام معظم رهبری فرمودند زیر سؤال بردن نظام اسلامی گناه کبیره است و نباید قوای سه گانه زیرسوال برود البته نقد منصانه ایرادی ندارد.

مفسر قرآن کریم با اشاره به آیه 41 سوره نساء گفت: فردای قیامت از هر امتی شاهدی میاوریم، ای پیامبر تو شاهد این امت هستی، هر دادگاهی شاهدی دارد و دادگاه قیامت نیز دارای شاهد است و رسول خدا شاهد دادگاه قیامت است.

استاد حوزه علمیه با اشاره به حدیثی از امام صادق (ع) بیان کرد: اعمال مردم بر پیامبر (ص) عرضه می‌شود و اعمال نیکوکاران و بدکاران نیز به رسول خدا می‌رسد، باید از اینکه در اعمال ما عمل ناشایست وجود داشته باشد حیا کنیم.

حاج ابوالقاسم با قرائت آیه 69 سوره نساء تصریح کرد: شخصی خدمت رسول خدا رسید و گفت من شما را از خود و فرزندانم بیشتر دوست دارم و قلبم برای دیدن شما پر می زند، وی به رسول خدا گفت نگرانم پس از مرگم بین من و شما فاصله بیفتد و در بهشت نیز در رکاب شما نباشم که این آیه نازل شد: کسانی که مطیع خدا و رسول خدا هستند همنشین اهل بیت (ع) و پیامبر (ص) می‌شوند.

وی با اشاره به حدیثی از امام باقر (ع) گفت: ما اهل بیت (ع) با خدا خویشاوندی و ارتباط خاصی نداریم و جزء با اطاعات خدا به خدا نزدیک نمی‌شویم و اگر شما قصد دارید باخدا باشید ولایت ما بر شما مطیع خواهد بود.

استاد حوزه علمیه با اشاره به روایتی از امام سجاد (ع) ادامه داد: ای فرزند آدم مرگ به دنبال تو است و به زودی به سراغت می‌آید و پس از مرگ فرشتگان از تو سؤال می‌پرسند و نخستین سؤال درباره پروردگارت و سپس درباره پیامبر و دین و کتابی که می‌خواندی و امامی که از وی پیروزی می‌کردی سؤال پرسیده می‌شود.

مفسر قرآن کریم خاطر نشان کرد: پس از این سؤالات درباره عمر تو که در چه مسیری سپری کردی و اموالت را در چه راهی خرج کردی سؤال می‌شود، پس مراقب باش و جواب را پیش از سؤال و جواب آماده کن.

عضو مجلس خبرگان رهبری با قرائت حدیثی از امیرالمؤمنین (ع) تصریح کرد: اگرانسان نسبت به کسی که در زمینه معارف دینی ضعیف است کمک کند و وی بتواند در برابر هجمه کنندگان دین ایستادگی کند خداوند به وی کمک می‌کند که بگوید خدا پرودگارم و پیامبر رسول و قرآن مایه نشاط ومومنان بردارانم هستند و دین اسلام دینم است.

وی با اشاره به آیه 123 سوره نساء تصریح کرد: کار به آروزپرداری شما و اهل کتاب تمام نمی‌شود هرکسی کار زشتی کند مجازات آن را می‌بیند، برخی افراد خدمت رسول خدا رسیدند و گفتند با این آیه شریفه کار مشکل شد، رسول خدا گفت این بشارت را می‌دهم که سختی‌هایی که در دنیا به شما می‌رسد کفاره گناهان شما می‌شود.

حاج ابوالقاسم دولابی با اشاره به حدیثی از امیرالمؤمنین (ع) بیان کرد: بهشت رفتن با آرزو کردن محقق نمی‌شود و نیازمند عمل و تلاش است.

انتهای پیام/138


کد مطلب: 64332

آدرس مطلب :
https://www.qomnews.ir/fa/news/64332/نقد-منصفانه-قوای-سه-گانه-ایرادی-ندارد

قم نیوز
  https://www.qomnews.ir