مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم رعایت الگوی مصرف را کلید عبور از بحران کم آبی دانست و گفت: سرانه مصرف آب در قم ۱۵۴ لیتر در شبانهروز است که باید به ۸۰ لیتر برسد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب قم:
سرانه مصرف آب در قم باید به ۸۰ لیتر در شبانهروز برسد
خبرگزاری مهر , 8 خرداد 1397 ساعت 17:35
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم رعایت الگوی مصرف را کلید عبور از بحران کم آبی دانست و گفت: سرانه مصرف آب در قم ۱۵۴ لیتر در شبانهروز است که باید به ۸۰ لیتر برسد.
به گزارش قم نیوز علی جان صادقپور با اشاره به بارندگیهای اخیر و کاهش دمای هوا گفت: با وجود اینکه در روزهای نخست سال جاری با افزایش حدود ۱۰ درصدی مصرف آب مواجه بودیم در روزهای اخیر با خنک شدن هوا، میزان مصرف به روزهای ابتدایی سال گذشته رسیده است.
وی سرانه مصرف آب را در قم حدود ۱۵۴ لیتر در شبانهروز اعلام کرد و اظهار داشت: گرچه این میزان نسبت به متوسط کشوری بالا نیست اما با توجه به شرایط اقلیمی و خشکسالیهای مستمر کشور باید به عدد ۸۰ لیتر در شبانهروز برسیم.
رئیس هیئتمدیره و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم با اشاره به موقعیت جغرافیایی کشور و قرار گرفتن در منطقه خشک و نیمهخشک کره زمین تأکید کرد: کشور ما همواره با کمبود آب دست به گریبان بوده و انتظار هم نیست که آینده نیز وضعیتی بهتر از قبل داشته باشیم و لذا باید خودمان را با واقعیت وفق دهیم.
وی میانگین مصرف روزانه آب را در قم حدود ۳۰۰ هزار مترمکعب اعلام و خاطرنشان کرد: گرچه این میزان مصرف در فصل سرما کاهش و در فصل گرما افزایش مییابد اما میتوانیم با همکاری مردم این عدد را به زیر ۲۰۰ هزار مترمکعب برسانیم که در این صورت میتوانیم مشکلات ناشی از کم آبی را پشت سر بگذاریم.
صادق پور سازگاری با شرایط کم آبی را اصل اساسی در کشور کم آب ایران دانست و با تأکید بر اینکه صرفهجویی و رعایت الگوی مصرف کلید عبور از بحران کم آبی است تصریح کرد: اگر مصارف آبی همچنان بدون توجه به وضعیت کمبود منابع با سخاوت ادامه داشته باشد قطعاً با مشکل تأمین آب مواجه خواهیم شد.
وی در شرایط کم آبی جیرهبندی را دور از ذهن ندانست و گفت: در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد آب شهر قم از سد کوچری تأمین میشود که آب شیرین و با کیفیت بسیار مناسبی برای شرب است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم افزود: اگر مردم همکاری نکنند و مصرف آب همچنان بدون توجه به شرایط کم آبی ادامه یابد ناچار به استفاده از منابع زیرزمینی هستیم که منجر به تغییر در طعم و شوری آب خواهد شد.
انتهای پیام / 137
کد مطلب: 64665