معاون شهردار قم با بیان اینکه برای اولین بار چشم اندازی دارای مصوبه مراجع رسمی کشور در دست داریم، اظهار کرد: این سند در شش گزاره است که یکی از آنها به هوشمندسازی شهر می پردازد؛ دستگاههای اجرایی در این زمینه باید خود را برای رسیدن به نقطه آرمانی تجهیز کنند و گام هایی که بر می دارند بر اساس الگوهای آرمانی باشد.
به گزارش قم نیوز محسن رنجبر در سلسله نشستهای تخصصی عش آل محمد(ص) که با موضوع شهر هوشمند؛ ضرورت یا انتخاب در سالن همایشهای رضوان شهرداری قم برگزار شد، با تاکید بر اینکه مساله شهر هوشمند، دغدغه مناسب و فوق العاده ای برای شهر کریمه اهل بیت(ع) است، اظهار کرد: شهرداری به عنوان بازوی اجرایی مدیریت شهری، از چهار سال قبل در ادامه فعالیتهایی که در شهرداری انجام شده بود، به دنبال تدوین چشم اندازی برای شهر قم رفت و در افق 20 ساله 1414 چشم اندازی برای شهر تصویب شد.
معاون برنامه ریزی و منابع انسانی شهرداری قم با تاکید بر اینکه چشمانداز قم دارای مصوبه مراجع رسمی کشور است، تصریح کرد: این سند در 6 گزاره تدوین شده که یکی از آنها به هوشمند سازی شهر پرداخته است و در این راستا دستگاههای اجرایی در این زمینه باید خود را برای رسیدن به نقطه آرمانی تجهیز کنند و گامهایی که بر میدارند بر اساس الگوهای آرمانی باشد.
رنجبر تدوین برنامه 5 ساله شهرداری قم با عنوان قم 1400 بر اساس چشمانداز 20 ساله شهر را مورد توجه قرار داد و افزود: سال 97 دومین سال اجرای این برنامه است و راستای اجرایی سازی آن نقش نخبگان در فرهنگسازی انکارناپذیر است.
وی با تاکید بر اینکه دغدغه مندان این عرصه باید با مشارکت در پیگیری این مسائل، مشورتها و نقدهای خودرا ارائه دهند، خاطرنشان کرد: در این زمینه از مابقی دستگاهها نیز تقاضا داریم که برنامه 5 ساله خود را با این چشم انداز منطبق کنند.
معاون برنامه ریزی و منابع انسانی شهرداری قم با بیان اینکه مساله هوشمندی شهر در شهرداری با تشکیل ستاد هوشمند شهرداری قم پیگیری میشود، گفت: البته این ستاد را باید ستاد هوشمند شهر قم دانست و امیدواریم که در این نشست به این مساله پرداخته شود تا بتوانیم از نقطه نظرات مدیران دستگاههای مختلف بهره ببریم.
انتهای پیام / 137