به گزارش قم نیوز، حجت الاسلام محمود رضا جمشیدی روز یك شنبه طی سخنانی در دهمین اجلاس سراسری مدیران حوزه های علمیه خواهران كشور افزود: ما وامدار فرهنگی ناب اسلامی هستیم و امروز ظرفیت حوزه های علمیه خواهران در جایگاهی قرار دارد كه نباید آن را نادیده گرفت.
وی ابرازداشت: در طول تاریخ، حوزه های علمیه به رغم همه ناملایمات و مشكلات با سربلندی توانسته اند پرچم تشیع و اسلام ناب را برافراشته نگاه دارند و این كار ناشی از شناسایی هدف، یقین به رنامه ریزی برای رسیدن به اهداف است.
مدیر مركز مدیریت حوزه های علمیه خواهران سراسر كشور افزود: نظام آموزشی حوزه های علمیه خواهران در این اجلاس توسط مدیران سراسر كشور مورد نقد و ارزیابی قرار می گیرد و مشاركت مدیران در ارائه الگو مناسب به ارتقای كیفیت برنامه نظام آموزشی و اثر بخشی آن كمك شایانی خواهد كرد.
وی ابرازداشت: با صلاحدید شورای عالی حوزه، اقدام به تاسیس مدیریت های استانی حوزه های خواهران شده اما سیاست اصلی در این است كه كلیه امور اجرایی حتی الامكان به مدیریت های استانی واگذار شود.
جمشیدی ادامه داد: كلیه اموری كه امكان واگذاری در آن ها وجود داشته باشد به مدارس علمیه خواهران منتقل می شود تا آنان بتوانند امور آموزشی، پژوهشی و مدیریتی خود را تدبیر كنند.
وی افزود: ستاد مركزی مدیریت حوزه های علمیه خواهران باید توان كارشناسی و هدایت خود را حفظ كند و امور بیشتری به مدیریت های استانی واگذاركند.
وی گفت: ما میراث دار فرهنگ عظیم حوزه هستیم و مساله تحول و مدیریت تحول در حوزه های علمیه به صراحت از سوی رهبر معظم انقلاب تاكید شده است و از این اصل در حوزه های علمیه خواهران نیز نباید غافل باشیم.
مدیر مركز مدیریت حوزه های علمیه خواهران سراسر كشور افزود: نقش خواهران طلبه بصورت كمی و كیفی در انتقال فرهنگ اسلامی غیر قابل انكار است و امروز تعداد طلاب شاغل به تحصیل و فارغ التحصیل كشور با تعداد طلبه های مرد هم تراز است.
این اجلاس دو روزه با هدف تعامل بین مدیران حوزه های علمیه خواهران و تبادل نظر میان آنان و مدیران مركز مدیریت حوزه های علمیه خواهران برپا شده است.
در این اجلاس علاوه بر برنامه های آموزشی و توجیهی جمعی از شخصیت های سیاسی برجسته كشور سخنرانی خواهند كرد.
انتهای پیام/۱۰۹