جمعه ۲۶ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۶:۵۳
کد مطلب : 67999
منبع : خبرگزاری فارس
سید یاسر جبرائیلی:

واردات 30 میلیارد دلار کالای مشابه کالای داخلی به ایران

قم نيوز : کارشناس مسائل راهبردی گفت: 70 درصد سپرده‌های بانکی در دست هفت درصد سپرده گذاران است، این نقدینگی سنگین به سمت هر بازاری برود، آن بازار را دچار چالش می‌کند.
70 درصد سپرده‌های بانکی در دست 7 درصد سپرده گذاران است/ واردات 30 میلیارد دلار کالای مشابه کالای داخلی به ایران
70 درصد سپرده‌های بانکی در دست 7 درصد سپرده گذاران است/ واردات 30 میلیارد دلار کالای مشابه کالای داخلی به ایران
به گزارش قم نیوز سید یاسر جبرائیلی عصر امروز در همایش هیئات محوری و برگزیده کشور، با اشاره به ویژگی‌های انقلابی گری اظهار کرد: ولایت مداری و انقلابی گری غیر از ایمان به قلب و بیان زبانی، نیازمند عمل جوارح نیز است، اگر این کار صورت نگیرد هیچ فرقی میان فرد مدعی و غیرانقلابی وجود ندارد.

وی ادامه داد: کسی می‌تواند ادعای ایمان به خداوند داشته باشد که زندگی او با زندگی کسی که منکر خدا است، تفاوت کند.

کارشناس مسائل راهبردی افزود: تا زمانی که دولت اسلامی به وجود نیاید، نخواهیم توانست که تمدن اسلامی را به وجود بیاوریم، به بیان رهبر معظم انقلاب هنوز با دولت اسلامی در کشور فاصله داریم و کارگزاران نظام اسلامی باید جهت گیری اجتماعی و فردی و رابطه خود را با مردم را با معیارهای اسلامی تطابق بدهند.

جبرائیلی با اشاره به فعالیت جریان لیبرالیسم در کشور اظهار کرد: این جریان همیشه سعی کرده است که جامعه و رفتار نظام اسلامی را تغییر بدهد و لیبرالیزه کند، جریان لیبرالیسم به دلیل کم‌کاری‌ها، گاهی به اهداف خودشان رسیده است، آموزه‌های لیبرالیسم در عرصه‌های مختلف مشخص است و لیبرال‌ها با تمام توان برای تحقق اهدافشان تلاش می‌کنند.

وی ادامه داد: پروژه ای که امروز جریان لیبرال در داخل کشور برای تحقق آن تلاش می‌کند، هیچ تفاوتی با پروژه‌ای که این جریان در زمان نهضت مشروطه و عصر پهلوی دنبال کرد، فرقی ندارد، جریان لیبرال در آن دوران سعی کرد دیکتاتوری بر سر کار بیاورد که پروژه غربی شدن را جلو ببرد.

این کارشناس مسائل راهبردی افزود: اگر رژیم پهلوی منابع ایرانی را به غربی‌ها تقدیم کرد، لیبرال‌های ایرانی هم به نام اقتصاد آزاد، به دنبال وابسته شدن اقتصاد کشورمان به غرب هستند، هیچ تفاوتی بین سیاست اقتصادی رژیم پهلوی و سیاست اقتصادی رژیم لیبرال وجود ندارد.

جبرائیلی با اشاره به نقش ولی فقیه در جامعه اسلامی اظهار کرد: ایشان سیاست کلی را در بخش‌های مختلف تعیین می‌کنند، باید به دنبال استخراج اهداف، رویکردها و بایدها و نبایدها حوزه‌های مختلف همچون سیاسی و اجتماعی از منویات مقام معظم رهبری باشیم.

وی ادامه داد: نگاه تلاش برای کسب قدرت برای تحقق دولت اسلامی موجب شده است که ظرفیت عظیمی از جریان ارزشی در ایام منتهی به انتخابات فعال شود و این مساله ما از هدایت جریان حکومت به سمت ریل انقلاب اسلامی غافل کرد.

کارشناس مسائل راهبردی افزود: علم و فقه و ارادت به امام حسین(ع) باید با هم ارتباط داشته باشد و نیازهای گفتمان انقلاب اسلامی را رفع کند، نباید این سه حوزه را به شکل انحصاری دنبال کنیم.

جبرائیلی، تلاش برای تحقق دولت اسلامی در هیئات را ضروری دانست و تصریح کرد: هیئات پایه‌های انقلاب اسلامی را بنا کردند و نظام سلطنتی را برانداختند، اکنون از این ظرفیت برای شکل دهی به جریان و گفتمان انقلاب اسلامی و دولت سازی اسلامی استفاده نمی‌شود.

وی ادامه داد: مردم باید در لحظه لحظه اداره کشور نقش ایفا کنند و این نقش جز با فعال شدن هیئات ممکن نیست.

کارشناس مسائل راهبردی افزود: فلسفه طرح علنی برخی از مسائل توسط رهبر معظم انقلاب، پیگیری آن مسائل توسط عموم مردم است، باید عملکرد دیروز و امروز خودمان را با مطالب مقام معظم رهبری بسنجیم، کسانی که از وسعت بخشیدن به ظرفیت انقلاب اسلامی طفره بروند، در مقابل خداوند، امام راحل و شهدا باید پاسخگو باشند.

جبرائیلی مشکلات اقتصادی کشور را مشخص دانست و تصریح کرد: قیمت ارز در کشورمان یک قیمت کلیدی است و به خاطر وابسته بودن واحدهای تولیدی به واردات، این مساله را روی قیمت همه چیز اثر می‌گذارد.

وی ادامه داد: دولت روحانی طی پنج سال اخیر، نقدینگی کشور را چند برابر افزایش داد، 70 درصد سپرده‌های بانکی در دست هفت درصد سپرده گذاران است و این نقدینگی سنگین به سمت هر بازاری برود، آن بازار را دچار چالش می‌کند، به همین دلیل بازار ارز به مشکل خورد.

کارشناس مسائل راهبردی افزود: دولت باید بر فرآیندهای اقتصادی اشراف داشته باشد و در آن صورت امکان گرفتن مالیات بر سوداگری و عایدی سرمایه وجود خواهد داشت، در آن صورت سرمایه‌ها به سمت تولید هدایت می‌شود، باید کاری کنیم که سود تولید بیشتر از سود دلالی باشد.

جبرائیلی تلاش برای جلوگیری از کالاهای مشابه خارجی به داخل را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: در سال حدود 30 میلیارد دلاری کالای مشابه کالای داخلی به ایران وارد می‌شود، چنین وارداتی موجب رکود و تعطیلی واحدهای تولیدی شده است، باید از حرکت نقدینگی به سمت واردات کاذب جلوگیری شود تا از بحران ارزی در کشور جلوگیری کنیم.

انتهای پیام / 137
https://qomnews.ir/vdcjhhem.uqeahzsffu.html
نام شما
آدرس ايميل شما