به گزارش قم نیوز، محمدرضا زهره وند روز پنج شنبه در مراسم آغاز عملیات اجرایی ۲۷ طرح مخابراتی استان قم میزان ضریب نفوذ تلفن همراه را در این استان ۲/۷۸ درصد اعلام كرد.
وی خاطر نشان كرد: این در حالی است كه میزان متوسط كشوری در این بخش ۷/۶۳ درصد است.
وی با اشاره به ۷/۳۴ درصدی میزان نفوذ تلفن ثابت در كشور گفت: میزان ضریب نفوذ تلفن ثابت در استان قم ۷/۳۶ درصد است.
زهره وند از كسب رتبه ممتاز كشوری در زمینه تلفن همراه در سال ۹۰ خبر داد و افزود: ۲۰۷ درصد برنامه دایری، پوشش صد درصد شهری و راه های اصلی و ۹۸ درصد مسیرهای روستایی در سال گذشته محقق شده است.
وی تصریح كرد: تا پایان سال گذشته ۹۰۲ هزار و ۲۴۶ شماره تلفن همراه و ۴۲۰ هزار و ۵۶۵ شماره تلفن ثابت مشغول بكار شده است.
وی با اشاره به سه عرصه فعالیتی مخابرات استان قم در زمینه های تلفن ثابت، همراه و دیتا گفت: تاكنون شش هزار و ۳۶۹ پورت پرسرعت ADSL به متقاضیان واگذار شده است.
زهره وند یاداور شد: همچنین زمینه ارتباط برقراری ارتباط دیتا برای ۵۷ روستا و ۵۳۰ شعبه بانك و ۲۱۹ مدرسه و نیز ۹ شهر و شهرك صنعتی استان قم فراهم شد.
وی ادامه داد: همچنین حدود یك هزار و ۳۲۵ كیلومتر فیبر نوری و اجرای فیبر ۱۰۰ درصد مراكز شهری و ۹۵ درصد مراكز روستایی و نیز اتصال بیش از ۶۰ مركز آموزشی، پژوهشی و فرهنگی به شبكه انجام شده است.
وی تعداد مراكز تلفن شهر قم را ۱۹ مركز، در سایر شهرها پنج مركز، در روستا ۵۳ مركز، تعداد دفاتر شهری ۶۴ مركز و دفاتر خدمات فناوری اطلاعات ۵۷ مركز ذكر كرد.
زهره وند در بخش دیگری از سخنان خود به تعداد پروژه های افتتاح شده از سال ۸۸ تا سال گذشته اشاره كرد و گفت: در این سه سال به ترتیب ۱۰۴، ۱۷۴ و ۷۴ طرح به بهره برداری رسیده است.
وی در ادامه افزود: این شركت دایری ۱۸ هزار شماره تلفن ثابت، دایری ۲۶ هزار پورت ADSL، خرید تجهیزات تجمیع شبكه دیتا و ادامه توسعه فاز چهار شبكه همراه اول از جمله برنامه های این شركت در سال ۹۱ است.
در این مراسم ۲۷ طرح و پروژه با اعتباری بالغ بر ۸۹ هزار و ۷۸۱ میلیون ریال به بهره برداری رسید و نیز عملیات اجرایی نیروگاه تولید برق و حرارت همزمان با ظرفیت شش هزار مگاوات آغاز شد.
انتهای پیام/۱۰۹