یکی از مراجع تقلید شیعیان بر توسعه تبلیغ در مناطق محروم تأکید کرد و گفت: سازمان تبلیغات اسلامی از ظرفیت حوزه علمیه بیشتر استفاده کند.
آیتالله مکارم شیرازی تأکید کرد؛
لزوم توسعه تبلیغ دینی در مناطق محروم/ استفاده از فضای مجازی
خبرگزاری مهر , 5 مهر 1397 ساعت 11:19
یکی از مراجع تقلید شیعیان بر توسعه تبلیغ در مناطق محروم تأکید کرد و گفت: سازمان تبلیغات اسلامی از ظرفیت حوزه علمیه بیشتر استفاده کند.
به گزارش ق نیوز آیتالله العظمی ناصر مکارم شیرازی پیش از ظهر پنجشنبه در دیدار حجتالاسلام والمسلمین محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی اظهار کرد: در حال حاضر دنیا آمادگی زیادی برای پذیرش اسلام و به ویژه مکتب اهل بیت(ع) دارد. دلیلش این است که از مادیگری خسته شده است.
وی افزود: فرهنگی که بتواند انسان را سیراب کند و از عطش او بکاهد غیر از فرهنگ اسلام و در میان مذاهب اسلامی غیر از مذهب اهل بیت دیده نمی شود و این فرصت خوبی است که باید از آن استفاده کرد.
این مرجع تقلید افراطیگری را یکی از مشکلات جهان اسلام دانست و تأکید کرد: افراطیون تکفیری چهره اسلام را واژگون نشان داده اند.
وی افزود: ما در کنگره بین المللی مقابله با تکفیریها گفتیم که اسلام دین فرهنگ و عقلانیت و رحمت و محبت است و تکفیریها افرادی منحرف هستند که از اسلام بیگانه هستند. دشمنان اسلام هم سعی میکنند به اینها بال و پر بدهند.
آیتالله مکارم شیرازی تأکید کرد: گاهی رادیوهای خارجی میخواستند از داعش نام ببرند میگفتند «دولت اسلامی عراق و شام» و نمیگفتند که اینها گروه تکفیری هستند. ما میگفتیم اینها نه دولت هستند و به اسلام پایبندند.
وی افزود: اینها میخواستند داعش را به عنوان چهره اسلام نشان دهند و بگویند اسلام دینی مملو از خشونت است. ما باید در تبلیغات بگوییم این گروه از ما نیست و هیچ رابطه ای با اسلام ندارند.
استاد برجسته حوزه علمیه اضافه کرد: الازهر که کمکهایی از عربستان سعودی میگیرد در مقابل تکفیریها ایستاد و فتوا داد. علمای اهل سنت و شیعه هم اعلام کرده اند که اینها جزو اسلام نیستند بنابراین باید بتوانیم از فرصتی که برای پذیرش اسلام به وجود آمده استفاده کنیم و در داخل و خارج برنامه داشته باشید.
کمبود مبلغان دینی در مناطق محروم
آیتالله مکارم شیرازی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به کمبود مبلغان دینی در مناطق محروم اظهار کرد: نقاط محروم زیادی در کشور ما وجود دارد که پای مبلغ اسلامی به آنجا باز نشده است. ما سعی میکنیم در آنجا مسجد و خانه عالم بسازیم.
این مرجع تقلید خطاب به رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: نقاط محروم زیاد است و شما باید یک نقشه مذهبی از تمام ایران داشته باشید که مشخص باشد چه جاهایی محروم است و مبلغ دینی ندارد.
وی با بیان این که در داخل کشور دو گروه هستند که سم پاشی میکنند اظهار کرد: یک گروه نادان هستند که خبر و اطلاعی از اسلام ندارند و نمیدانند علما چه کار میکنند. عدهای دیگر مغرض هستند و سمپاشی میکنند و گروههایی پشت سر اینها هستند.
آیتالله مکارم شیرازی افزود: اخیرا عدهای در خارج گفته بودند باید عاشورا و مجالس امام حسین علیه السلام تحریم شود. اینها میخواهند نقطه حساس شیعه را هدف بگیرند چون چیزهایی که باعث میشود شیعه به دنیا معرفی شود عاشورا، اربعین و مجالس عزاداری است. اینها خام و نادان هستند که خیال میکنند مسئله اربعین چیزی است که میشود با تحریم جلوی آن را گرفت. باید در مقابل اینها ایستاد.
لزوم بهره مندی از حوزه علمیه
این مرجع تقلید بر لزوم بهره مندی بیشتر از ظرفیتهای حوزه علمیه تاکید کرد و افزود: شما در کنار یک دریایی به نام حوزه علمیه قم قرار دارید و این حوزه ظرفیت زیادی دارد. باید از ظرفیت حوزه علمیه حداکثر استفاده را کرد.
استاد برجسته حوزه علمیه تأکید کرد: باید به گونهای باشد که همه علما و فضلا تبلیغ را جزو برنامه خودشان بدانند.
آیتالله مکارم شیرازی تصریح کرد: به همان اندازه که روی مسائل فرهنگی تکیه میشود روی مسائل اخلاقی هم کار شود. چنان باشد که مبلغان دینی معلمان اخلاق و دین باشند. گاهی مسائل اخلاقی باید بیش از مسائل استدلالی باشد.
وی با بیان این که برخی مسائل تبلیغی را نمیشود به صورت چریکی حل کرد، افزود: مهم این است که برنامه ریزی کامل داشته باشید.
آیتالله مکارم شیرازی با بیان این که شما باید نسبت به رسانههای مکتوب و مجازی حساس باشید، اظهار کرد: از مسائلی که هیچ وقت نباید برحذر باشید فضای مجازی است. فضای مجازی هم میتواند مفید باشد و هم خطرآفرین است. در تبلیغ دین باید از این ظرفیت استفاده شود.
وی بر لزوم جلوگیری از بروز آسیبها در تبلیغ دین تأکید کرد و افزود: دعا میکنم بهتر از پیش بتوانید سازمان تبلیغات اسلامی را اداره کنید و خدمت ماندگاری داشته باشید.
این مرجع تقلید طرح رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی در مورد ارتقای جایگاه اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم و بهره مندی بیشتر از ظرفیتهای حوزه علمیه را فکری خوب و لازم توصیف کرد.
انتهای پیام/ 138
کد مطلب: 69568