به گزارش قم نیوز، سید محمدحسن موسوینیا با اشاره به اجرای طرح ملی حفظ قرآن اظهار کرد: این طرح با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت حافظان قرآن اجرا میشود.
وی با بیان اینکه آموزش و پرورش از ظرفیت عظیمی برخوردار است، گفت: با اجرای طرح ملی حفظ قرآن در آموزش و پرورش به نوعی از ظرفیت موجود استفاده بهینه میشود.
کارشناس قرآنی ادارهکل آموزش و پرورش استان قم خاطرنشان کرد: بر اساس دستورالعمل این طرح، آزمون حفظ نیم جزء و یک جزء قرآن در سطح مدارس، حفظ سه جزء، شش جزء و ۱۰ جزء قرآن در سطح ناحیه و حفظ ۲۰ جزء و کل قرآن در سطح استان برگزار میشود.
وی از برگزاری آزمون طرح ملی حفظ قرآن در سطح استان خبر داد و افزود: ۳۰۷ نفر از دانشآموزان و فرهنگیان در آزمون حفظ ۲۰ جزء و کل ثبتنام کردند.
موسوینیا با اشاره به برگزاری کلاسهای آمادگی برای ورود به مرحله کشوری گفت: بیش از ۶۰ نفر از دانشآموزان در کلاسهای این دوره در زمینه تجوید، صوت، لحن و تفسیر شرکت کردند.
وی وجود مدارس قرآنی را از دیگر برنامههای قرآنی آموزش و پرورش ذکر کرد و افزود: در این مدارس، سطح مقدماتی آموزشهای قرآنی در زمینه روخوانی، روانخوانی و تجوید ارائه میشود.
کارشناس قرآنی ادارهکل آموزش و پرورش استان قم عنوان داشت: در مراحل تکمیلی آموزشهای قرآنی تجوید تخصصی، صوت و لحن، قرائت، حفظ تخصصی، قصهگویی قرآنی و محافل انس با قرآن ارائه میشود.
وی یادآور شد: این مدارس از امکاناتی مانند کتابخانه تخصصی و نرمافزارهای قرآنی برخوردار بوده که دانشآموزان برای پیشرفت در زمینه قرآن به این مدارس مراجعه میکنند.
موسوینیا بیان داشت: دانشآموزان در صورت کسب موفقیت گواهینامه پایان دوره از سوی سازمان دارالقرآن سازمان تبلیغات اسلامی استان قم دریافت میکنند.
انتهای پیام/ ۱۰۳