رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم مشکل تأمین ارز را مهمترین چالش سرمایهگذاری در انرژیهای خورشیدی دانست و گفت: از سرمایهگذاری در حوزه انرژیهای خورشیدی حمایت ویژه میشود.
>
حمایت ویژه استان قم از سرمایهگذاری در حوزه انرژی خورشیدی
خبرگزاری تسنیم , 20 آبان 1397 ساعت 22:01
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم مشکل تأمین ارز را مهمترین چالش سرمایهگذاری در انرژیهای خورشیدی دانست و گفت: از سرمایهگذاری در حوزه انرژیهای خورشیدی حمایت ویژه میشود.
به گزارش قم نیوز محمود سیجانی در سی و سومین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید که در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد، اظهار داشت: نوسانات نرخ ارز حجم سرمایه در گردش واحدهای تولیدی را کاهش داده است.
وی با اشاره به گزارش وضعیت و طرحها و واحدهای صنعتی معرفیشده برای دریافت تسهیلات رونق تولید به بانکهای قم افزود: تاکنون برای 22 طرح صنعتی قم 90 میلیارد تومان در دو بخش سرمایه در ثابت و سرمایه در گردش پرداختشده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم حجم کل اعتبارات پرداختشده در قالب تسهیلات رونق تولید را مورد توجه قرار داد و گفت: تاکنون 140 میلیارد تومان درمجموع در قالب ستاد تسهیل و رفع موانع تولید برای طرحهای تولیدی و صنعتی استان پرداختشده است.
سیجانی با بیان برخی از عوامل کندی و معطلی پروندههای رونق تولید در بانکهای عامل استان ادامه داد: وجود مشکلات بانکی یا پیچیدگیهای ویژه بانکی از عوامل مهم در کندی پرداخت تسهیلات رونق تولید در قم بوده که باید برای بهبود این وضعیت نیز تدبیر درستی شود.
وی با تأکید بر اینکه 80 درصد از تسهیلات رونق تولید استان توسط بانک صنعت، معدن و تجارت پرداختشده عنوان کرد: بانک صنعت معدن قم 69 میلیارد تومان برای 12 طرح صنعتی در سال پرداخت کرده است، بانک ملی برای دو طرح صنعتی 1 میلیارد و 850 میلیون تومان در قالب تسهیلات رونق تولید پرداخت کرده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم با اشاره مبحث واردات پنل های خورشیدی و حمایت استان از سرمایهگذاری در این حوزه ابراز کرد: متقاضیان زیادی در این بخش وجود داشته که مشکل تأمین ارز مهمترین دغدغه این سرمایهگذاران برای ورود و سرمایهگذاری در این بخش بسیار حیاتی است.
سیجانی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط خاص اقتصادی کشور و حفظ اشتغال موجود باید حفظ سرمایه در گردش بنگاههای اقتصادی در اولویت نخست بانکهای عامل استان قرار گیرد.
وی اثر منفی کاهش ارزش پول ملی در امر تولید را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: به دلیل کاهش ارزش پولی کشور و نوسانات نرخ ارز حجم سرمایه در گردش واحدهای تولیدی استان به یکسوم کاهش پیداکرده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم ابراز کرد: سعی شده در جلسات مشترک با وزیر صنعت، معدن و تجارت کشور اختیار واحدهای با بیشتر از 100 نفر اشتغال برای پرداخت تسهیلات و مسائل دیگر به استان واگذار شود تا علاوه بر کاهش حجم تردد به تهران روند پرداخت تسهیلات نیز با سرعت بیشتری انجام شود.
انتهای پیام/ 137
کد مطلب: 70939