عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: قوه قضاییه در مسیر مبارزه با فساد اقداماتی انجام داده اما حجم فساد بهویژه فساد اقتصادی در کشور زیاد بوده و همین مسئله نیز سبب شده تا مبارزه با فساد به یکی از مطالبههای عمومی مردم تبدیل شود.
احمد توکلی در قم: مبارزه با فساد به مطالبه عمومی مردم تبدیل شده است
خبرگزاری تسنیم , 23 آبان 1397 ساعت 20:30
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: قوه قضاییه در مسیر مبارزه با فساد اقداماتی انجام داده اما حجم فساد بهویژه فساد اقتصادی در کشور زیاد بوده و همین مسئله نیز سبب شده تا مبارزه با فساد به یکی از مطالبههای عمومی مردم تبدیل شود.
به گزارش قم نیوز احمد توکلی صبح امروز در سومین گردهمایی دفاتر نمایندگی دیدهبان شفافیت و عدالت استانها که در پروژهشکده علامه طباطبایی برگزار شد، اظهار داشت: متأسفانه فرهنگ کار در کشور از وضعیت مناسبی برخوردار نیست.
وی افزود: حفظ سرمایههای اجتماعی مهمترین مسئلهای بوده که باید در سطح جامعه به دنبال حفظ و تقویت آن بود، کاهش کیفیت کالا و عقب ماندن از بازارهای رقابتی سبب کاهش سرمایههای اجتماعی نسبت به توان و قدرت اقتصادی کشور میشود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت:سلامت محیط کار، تقویت بنیان خانواده، حفظ محیطزیست و مبارزه با فساد اگر بهدرستی در کشور دنبال شود سکولاریسم در سطح بینالملل و محدوده داخل کشور با چالش و شکست روبهرو میشود.
رئیس سازمان مردمنهاد دیدهبان شفافیت و عدالت با انتقاد از شعارهای توخالی بانکهای بزرگ دنیا در مبارزه با فساد و رانتخواری عنوان کرد: حقیقت این بوده غرب در مبارزه با فساد و رانت دو رو بوده و رویه ثابتی با تمام مفاسد و رانتهای پیشآمده نداشته و بسیاری از بانکهای بزرگ اروپایی و آمریکایی امروز به مأمن و پناهگاه دزدان و سارقان کشورهای دیگر تبدیلشده است.
توکلی با اشاره به ایجاد تدریجی روحیه اشرافیگری در بین مسئولان تصریح کرد: اشرافیگری و رفاهطلبی در مرحله نخست بهصورت پنهان در روحیه افراد ایجاد میشود و بعد از مدتی دامن بسیاری را به خود میگیرد.
وی با انتقاد از فقدان روحیه امربهمعروف در بین مسئولان کشوری تأکید کرد: متأسفانه مسئله بزرگ و مهم امربهمعروف و نهی از منکر در بین مسئولان تعطیل بوده و جایگاهی ندارد درحالیکه بهترین و شایستهترین بستر برای اجرای این فریضه الهی در مسئله حکومتداری و در بین مسئولان است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: قوه قضاییه در مسیر مبارزه با فساد اقداماتی انجام داده اما حجم فساد بهویژه فساد اقتصادی در کشور زیاد بوده و همین مسئله نیز سبب شده تا مبارزه با فساد به یکی از مطالبههای عمومی مردم تبدیل شود.
وی ابراز کرد: مسئله حقوقهای نجومی یکی از اقدامات مهم دیدهبان شفافیت و عدالت بود که البته تمام اهداف این سازمان در این رابطه به نتیجه نرسید، هدف سازمان مردمنهاد شفافیت و عدالت این بوده که فساد از سیستم اداری و رسمی کشور حذف و کاسته شود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت گفت: پایش وضع فساد و عدم شفافیت در برخی دستگاههای استانی، اطلاعرسانیهای مناسب، امربهمعروف و نهی از منکر، تبلیغ، فعالیتهای پژوهشی ازجمله انتظارات مهمی بوده که از دفاتر نمایندگی دیدهبان شفافیت و عدالت در سطح استانهای کشور است.
انتهای پیام/ 137
کد مطلب: 71069