به گزارش قم نیوز، حجتالاسلام علی کمساری در مراسم افتتاحیه جشنواره فیلم اشراق که در مجتمع وتوس قم برگزار شد با اشاره به متفاوت بودن موضوع هنر در حوزهها اظهار داشت: برخی هنرها مانند شعر دارای سابقه طولانی در حوزهها هستند و سابقه آن همطراز خود حوزههاست.
وی با اشاره به سابقه طولانی هنرهای نمایشی از جمله سینما افزود: یکی از دلایل مورد توجه قرار نگرفتن سینما در حوزهها مدرنیته بودن آن است.
معاون فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم تصریح کرد: سینما و هنرهای نمایشی در هنگام ورود به کشور، به گونهای جلوه داده شد که مسوولان امر گمان کردند سینما هنر بیگانه و مغایر رویکرد و ارزشهای حوزه است.
وی با بیان اینکه سینما بعد از انقلاب دچار تغییر و تحول در محتوا شد، بیان کرد: با وجود این تحولات، حوزهها ارتباطی با این عرصه و هنر تاثیرگذار برقرار نکردند.
کمساری با اشاره به ورود دفتر تبلیغات اسلامی به عرصه آموزش این هنر تاثیرگذار به طلاب جوان در سالهای اخیر گفت: دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در سالهای اخیر فعالیتهای زیادی در بحث نقد فیلم، کارگردانی و سینماگری داشته است.
وی تعامل مناسب میان حوزه و هنرمندان سینما را از اهداف اصلی این جشنواره عنوان کرد و افزود: با توجه به نخستین تجربه حوزه در برپایی جشنواره فیلم، سینماگران استقبال خوبی از این جشنواره داشتند.
معاون فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم ابراز داشت: امیدواریم این جشنواره در سالهای آینده با مشارکت بیشتر نهادها و مراکز دینی و فرهنگی برگزار شود.
وی سینما را از زبانهای تاثیرگذار در امر تبلیغ دین دانست و گفت: امروز برای تبلیغ دین نباید تنها به استفاده از زبانهای سنتی و رایج حوزه اکتفا کرد بلکه باید از زبانها و ابزارهای جدید چون سینما بهره گرفت.
کمساری با اشاره به بهره گیری مسیحیت از این ابزار هنری برای ترویج آیین خود گفت: باید از این ظرفیت استفاده کرده و فیلمی مطابق با آموزههای اسلامی تولید کرد.
انتهای پیام/۱۰۹