به گزارش قم نیوز، حجتالاسلام والمسلمين عباس اسكندری در جمع پرسنل اين سازمان، با تبريك فرارسيدن ميلاد پربركت امام رضا(ع) اظهار داشت: وجود نورانی و مقدس امام رضا(ع) هم باعث خير و بركت و عزت و عظمت ملت ما و هم باعث فخر كشور است.
وی ادامه داد: شايد هنوز ما و مردم ايران ندانيم كه خدای سبحان چه منتی بر ما نهاده كه مضجع شريف اين امام بزرگوار را در خاك كشور ما قرار داده است.
رئيس سازمان تبليغات اسلامی استان قم با بيان اينكه افكار ما از اينكه بخواهد ابعاد اين نعمت بزرگ را درك كند قاصر است، اظهار داشت: حرم امام رضا(ع) پناهگاه شيفتگان و دلدادگان آن حضرت است و همه خير و بركتها به واسطه مضجع شريف اين بزرگوار است.
حجتالاسلام اسكندری تاكيد كرد: چون مردم ايران به وجود امام رضا(ع) عشق می ورزند و نسبت به اين نعمت شاكرند، خداوند نيز در بركات خودش به واسطه اين امام همام، مردم كشور ما را در نظر می گيرد، كما اينكه مشاهده می كنيم در كشورهايی كه نسبت به مضجع شريف امامان معصوم(ع) كفران نعمت می شود مردم آن كشورها چقدر در عذاب هستند.
رئيس سازمان تبليغات اسلامی استان قم با اشاره به وضعيت نامناسب اطراف مضجع شريف امامان معصوم(ع) در مدينه و عراق اظهار داشت: اگر می بينيد مقداری در اطراف حرم اين امامان به ويژه در عراق آبادانی هايی صورت گرفته است به بركت مردم ايران است.
وی بر لزوم درك و شناخت بيشتر نسبت به امامان معصوم(ع) تاكيد كرد و بيان داشت: علوم اهل بيت(ع) نور است و ظلمتپذير نيست و اين علوم از طريق تقوا حاصل می شود.
وی با ذكر نمونهای گفت: چون امام خمينی(ره) تقوا داشت، خداوند پنجرههايی را به روی ايشان گشوده بود كه ايشان عمق زمان را می ديدند.
حجتالاسلام اسكندری به بيان بركات تقوا پرداخت و افزود: انسان اگر تقوا داشته باشد خيلی چيزها را كه ديگران نمی بينند او ميبيند.
وی گفت: تقوا به انسان وسعت ديد، گذشت، شرح صدر و بينش بلند می دهد و انسان را در حب و بغضها، دچار تعصبات كور نمی كند.
رئيس سازمان تبليغات اسلامی استان قم تاكيد كرد: انسانی كه باتقوا بود نورانی میشود و وقتی نورانی شد، الهی می شود.
وی بر ضرورت پرهيز از گناه و رعايت حق الناس تاكيد كرد و بيان داشت: وقتی صحبت از حق الناس شود ممكن است ذهن افراد به سمت حقوق مادی برود در صورتی كه غيبتكردن، تهمت زدن و... هم حق الناس است.
وی تصريح كرد: آنچه كه مربوط به حقوق خداست اگر خدا بخواهد قابل گذشت است، اما خداوند حق الناس را نمی بخشد الا زمانی كه صاحب حق از حقش بگذرد.
حجتالاسلام اسكندری كارهای مورد رضايت خداوند را نوعی عبادت دانست و افزود: اينكه كسی نماز می خواند كه به بهشت برود يا گناه نمی كند كه به جهنم نرود، اين عبادت، عبادت كاسبكارانه است، اما كسی كه از سر شوق و عشق و معرفت، خدا را عبادت كند اين عبادت، عبادت آزادانه است.
انتهای پیام/۱۰۵