رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر قم گفت: هزار و ۷۶۰ هکتار از بافتهای مسکونی قم در درون بافتهای فرسوده قرار گرفته و نیازمند بازآفرینی است.
۱۷۶۰ هکتار از بافتهای مسکونی قم فرسوده است
خبرگزاری تسنیم , 11 دی 1397 ساعت 13:44
رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر قم گفت: هزار و ۷۶۰ هکتار از بافتهای مسکونی قم در درون بافتهای فرسوده قرار گرفته و نیازمند بازآفرینی است.
به گزارش قم نیوز محمود مسگری امروز در نشست خبری که در سالن جلسات ساختمان شهید باکری برگزار شد اظهار داشت: از ابتدای امسال 22 لایحه به کمیسیون وصول و 16 لایحه نیز تصویب شده است.
وی افزود: بیش از 31 جلسه ملاقاتهای مردمی در ماههای اخیر پیرامون کمیسیون شهرسازی و معماری برگزار شده است، در شهر قم هزار و 760 هکتار بافت فرسوده وجود داشته که احیای آنها یکی از رویکردهای اصلی شهرداری و شورای شهر قم است.
رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر قم عنوان کرد: جایگزین کردن بافتهای فرسوده با توجه به فراهم بودن زیرساختهای ابتدای ظرفیت مهمی بوده که قرار گرفتن 315 هکتار از بافت تاریخی قم در دل بافتهای فرسوده امکان بهرهبرداری و احیا را با چالش مشکل روبهرو کرده است.
عضو شورای شهر قم گفت: حقیقت این بوده حجم بافت تاریخی قم کمتر از 315 هکتار در نظر گرفته شده است، باید صرفاً لکههای تاریخی از سرمایهگذاری و احیای بافتهای فرسوده مستنثی شده و امکان احیای مابقی اراضی ممکن شود.
مسگری کاهش درآمدهای شهرداری از ابتدای امسال را مورد توجه قرار داد و تأکید کرد: به دلیل مشکلات اقتصادی صدور پروانه از ابتدای امسال کاهش پیداکرده که در محدوده بافتهای تاریخی و فرسوده نیز این مسئله بهصورت ملموسی احساس میشود.
رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر قم آزادسازی و تملک پلاکهای مجاور را مهمترین چالش شهرداری در ادامه پروژههای عمرانی دانست و عنوان کرد: در حال حاضر مهمترین مشکل شهرداری در احیای بافتهای فرسوده و پیش برد پروژههای شهری مبحث تملکات بوده که باید همزمان منافع مالکان و شهروندان در نظر گرفته شود.
عضو شورای شهر قم اضافه کرد: برخی از پروژههای شهری مانند فاز 5 عمار یاسر سه منطقه شهری قم را در برمیگیرد، 141 پلاک باید برای بهرهبرداری از این طرح تملک شود که تاکنون شهرداری 19 پلاک را خریداری کرده است.
مسگری با اشاره به سیاست شورای شهر و شهرداری قم برای جلوگیری از توسعه نماهای رومی عنوان کرد: شهرداری مقدمات عدم صدور پایان کار برای نماهای رومی را در دستور کار قرار داده است، برای توسعه نماهای اسلامی و بومی در شهر نهادهای مختلف قم باید پایکار آمده و از گسترش نماهای رومی جلوگیری کنند.
انتهای پیام/ 110
کد مطلب: 72831