معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش قم گفت: چالش کاشت 40 درخت توسط هر یک از شهروندان و نهادهای اجرایی استان در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اجرا شود و قم در این زمینه الگو باشد.
چالش کاشت 40 درخت در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اجرا شود
خبرگزاری ايرنا , 15 اسفند 1397 ساعت 10:00
معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش قم گفت: چالش کاشت 40 درخت توسط هر یک از شهروندان و نهادهای اجرایی استان در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اجرا شود و قم در این زمینه الگو باشد.
به گزارش قم نیوز حجت الاسلام والمسلمین محمد رضا قاسمی نیا بیان کرد: قم خاستگاه انقلاب است و باید در تمامی حوزه ها از جمله مسائل فرهنگی و اجتماعی پیشگام باشد، در همین رابطه به راه انداختن چالش کاشت 40 درخت در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و هفته درختکاری باید از این شهر آغاز شود و همه مردم و مسئولان در آن مشارکت داشته باشند.
وی افزود: انجام این گونه فعالیتهای فرهنگی درقم به عنوان ام القرای جهان اسلام، نشان دهنده اهمیت محیط زیست و منابع طبیعی در آموزه های دینی است و مردم را به سمت حفاظت بیشتر از طبیعت دعوت می کند.
وی ادامه داد: بر اساس روایات اهل بیت(ع) درختکاری همچون صدقه جاریه است که آثار آن در دنیا و آخرت شامل حال انسان می شود و سعادت او را رقم می زند.
قاسمی نیا گفت: کاشت درختان موجب شاداب سازی محیط شهری و افزایش پاکی هوا می شود و نقش مهمی در تامین سلامت شهروندان دارد، به همین دلیل پرداختن به موضوع درختکاری باید در اولویت برنامه های مسئولان باشد و به عنوان یک فرهنگ اسلامی ایرانی ترویج شود.
وی بیان کرد: حفظ و حراست از درختان موجود نیز به اندازه کاشت درختان جدید مهم است و متولیان این حوزه باید از مراقبت برخی سودجویان که به دنبال تخریب منابع طبیعی هستند، غافل نشوند.
وی ادامه داد: نباید به بهانه تامین معیشت و انجام طرح های عمرانی، به درختان آسیب وارد گردد و محیط زندگی شهری به دلیل کاهش این منابع الهی، از طراوت و سرزندگی دور شود.
این فعال فرهنگی گفت: مردم بهترین دیده بان برای حفظ و حراست از منابع طبیعی و درختان هستند و باید هرگونه سوء استفاده در این بخش را به مسئولان گزارش کنند تا از تخریب طبیعت به عنوان سرمایه های ملی جلوگیری شود.
وی با اشاره به اهمیت استفاده از همه ابزارهای فرهنگی و آموزشی برای ترویج درختکاری در جامعه، بیان کرد: آشنایی جامعه با اهمیت درختکاری باید از همان سنین کودکی و در قالب کتاب های درسی در ذهن فرزندان این سرزمین ماندگار گردد.
وی ادامه داد: خانواده و سایر گروه های اجتماعی همچون مبلغان دینی و اصحاب رسانه نیز در این زمینه رسالت و نقش مهمی برعهده دارند و باید حفظ و حراست از درختان را به عنوان یک گفتمان رایج ترویج کنند.
15 تا 21 اسفندماه به عنوان هفته منابع طبیعی نامگذاری شده و شعار امسال این هفته، «منابع طبیعی، بزرگ ترین سرمایه ملی» است.
انتهای پیام/ 110
کد مطلب: 75278