معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری قم گفت: دستگاههای فرهنگی استان باید برای سال آینده با اجرا کردن برنامه های تحول آفرین، نسبت به کاهش طلاق، افزایش ازدواج و مدیریت نهاد خانواده اقدام نمایند.
معاون استاندار قم:
اقدام دستگاه های فرهنگی قم در کاهش طلاق تحول آفرین باشد
خبرگزاری ايرنا , 18 اسفند 1397 ساعت 14:00
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری قم گفت: دستگاههای فرهنگی استان باید برای سال آینده با اجرا کردن برنامه های تحول آفرین، نسبت به کاهش طلاق، افزایش ازدواج و مدیریت نهاد خانواده اقدام نمایند.
به گزارش قم نیوز سید محمدرضا هاشمی درجلسه ستاد ساماندهی امور جوانان قم، افزود: با وجود ظرفیتهای فرهنگی و دینی به ویژه حوزه علمیه در قم، ولی همچنان شاهد آسیب های اجتماعی هستیم که این استان از این نظر در رتبه های نخست قرار دارد.
وی اضافه کرد: برای کاهش آسیب های اجتماعی سال گذشته 9 میلیارد ریال و امسال 60 میلیارد ریال در اختیار نهادهای ذیربط استان قرار گرفته که آنها باید خروجی قابل دفاعی از خود داشته باشند.
وی ادامه داد: دستگاه هایی که موفق به هزینه کرد اعتبارات آسیب های اجتماعی نشده اند، اعتبارات را در اختیار واحدهایی که در این زمینه فعال بوده اند، قرار دهند.
هاشمی با اشاره به این که آموزش 6 ساعت قبل از ازدواج ضروری است، اضافه کرد: عملکرد نهادهای ذیربط در حوزه طلاق ارزشمند می باشد و باعث کاهش این آسیب در استان شده است.
وی با تاکید بر این که ستاد ساماندهی امور جوانان باید در بخش ها نیز برگزار شود، گفت: رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب 41 مرتبه به جوانان اشاره کرده اند که نکات کلیدی این بیانیه باید احصا شود و به عنوان دستور کار جلسه بعدی ستاد قرار گیرد.
وی بیان کرد: با نگاه ویژه دولت، در 60 روستای قم خانه ورزش دایر شده، خانه ورزش 30 روستای دیگر آماده تجهیز است و خانه ورزش سایر روستاها در صورت تامین فضا و تجهیزات تا سه ماه نخست سال آینده احداث می شود.
معاون استاندار قم همچنین با اشاره به لزوم برنامه ریزی برای حفظ امنیت و آرامش در شب چهارشنبه پایان سال، گفت: با توجه به این که چهارشنبه آخر سال مصادف با میلاد حضرت علی(ع) می باشد، پیش بینی می شود زائران زیادی وارد استان شوند.
هاشمی افزود: دستگاه های فرهنگی از جمله اداره کل ورزش و جوانان برنامه های بانشاطی در سالن های ورزشی تدارک ببینند تا شاهد آسیب ها و مصدومیت های احتمالی جوانان و نوجوانان در این شب نباشیم.
فرماندار قم نیز گفت: برای هماهنگی در اجرای برنامه های هفته جوان، کمیته ای متشکل از دستگاه های مسئول تشکیل شود تا ضمن هم افزایی، از موازی کاری جلوگیری شود.
رضا سیار افزود: این برنامه ها از نظر ابعاد مختلف و محتوا کنترل شود، افراط نشود و احیانا مقابله ای با برگزاری این برنامه ها صورت نگیرد.
وی تاکید کرد: پایگاه های بسیج و مساجد نیز نسبت به برگزاری جشن ها در محله های کم برخوردار ترغیب شوند.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی استانداری قم نیز گفت: مدت زمان برگزاری کارگاه آموزش بدو ازدواج در 10 استانی که آمار طلاق بالایی دارند، از یک ساعت و نیم به 6 ساعت افزایش یافته است.
عطاءالدین قاسمی افزود: در این کارگاه ها، دستگاه هایی از جمله بهزیستی، دادگستری و سازمان تبلیغات اسلامی حضور دارند و اداره کل ورزش و جوانان در این کارگاه دیده نشده است که این مساله باید حل شود.
به گفته وی، تشکل مرکزی برای آموزش متمرکز زوج ها از جمله راهکار کاهش طلاق است.
جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان با حضور اعضا در سالن امام جواد(ع) استانداری قم برگزار شد و اعضای ستاد گزارشی از اقدام های انجام شده برای کاهش طلاق و همچنین جایگاه قم در آسیب های اجتماعی ارائه دادند.
انتهای پیام / 113
کد مطلب: 75379