رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) گفت: رسیدن به جایگاه هنر در جامعه و ارتباط با دین و اهداف انقلاب نیز از نکات بسیار مهمی است که باید به آن توجه شود.
>
آیتالله مصباحیزدی: رسیدن به جایگاه هنر در جامعه و ارتباط با دین و اهداف انقلاب مورد توجه هنرمندان باشد
خبرگزاری تسنیم , 21 اسفند 1397 ساعت 17:08
رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) گفت: رسیدن به جایگاه هنر در جامعه و ارتباط با دین و اهداف انقلاب نیز از نکات بسیار مهمی است که باید به آن توجه شود.
به گزارش قم نیوز آیتالله محمدتقی مصباحیزدی در مراسم اختتامیه اجلاسیه مسئولان انجمنهای هنری سازمان بسیج هنرمندان کشور در سالن همایش موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره) برگزار شد، اظهار داشت: امروز در مفهوم رایج هنر با زیبایی همراه است ولی زیبایی نیز مفهومی دارد که در ادبیات رایج ما به دیدنیها و گاهی به شنیدنی ها تفهیم میشود.
وی افزود: یک سری خواستههای انسانی است که انسانها همیشه به دنبال حس آنها هستند، خداوند فرمود که یکی از حکمتهای خلقت عالم، زیبایی است و در خصوص آسمان بیان میکند که آسمان را به شکلی خلق کردیم که وقتی در شب به آسمان مینگرید از نگاه کردن به ستارهها لذت ببرید.
رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) با اشاره به دوران سیاه رژیم پهلوی تصریح کرد: پیش از انقلاب افرادی برای مبارزه با دستگاه پهلوی آموزش دیدند و گاهی نیز افرادی را نیز ترور کردند و حرف آنها نیز آن بود که میخواهیم با دستگاه ظلم و ستم مبارزه کنیم.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به ترورهای ابتدای انقلاب اسلامی ادامه داد: دشمن بزرگترین ذخایر انسانی کشور را در شرایطی که بیشترین نیاز را به آنها داشتیم از ما گرفت، اگر کارها روی هوس و منفعت دنیوی و چشم و هم چشمی و رقابت انجام شود آن کار فرجام مطلوبی نخواهد داشت.
استاد حوزه علمیه بااشاره به زیبایی های خلقت های خداوند عنوان کرد: همه آنچه که ما روی زمین میبینیم در واقع یک زینتهایی برای زمین است زیرا اگر زمین هموار بود انسانها از نگاه کردن به آنها خسته میشدند به همین دلیل است که گاهی اوقات نگاه کردن به صحرا نیز لذت بخش است.
آیت الله مصباح یزدی بیان کرد: در بسیاری از امور زندگی اجتماعی خود ابهامهایی وجود دارد که سبب بداندیشی و بدرفتاریها و بد آموزی هایی میشود که شاید بیش از 90 درصد آنها فاقد غرض سوء است.
وی با بیان اینکه بسیاری از موضوعات با اندکی تغییر کیفیت در کار و حتی تغییر نیت، ارزش کار را بالا و پایین میبرند، گفت: دو نفر در حال نماز هستند ولی یک نفر برای مردم و دیگری برای خدا عبادت میکند در شکل این دو عمل تفاوتی وجود نداشت ولی آنچه ارزشها را متفاوت کرد نیت افراد است.
رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) عنوان کرد: برخی مسائل اجتماعی و فنی ربطی به دین ندارد از جمله آنها میتوان به اهمیت حفظ امنیت و اهمیت کار اشاره کرد، بسیاری از امور در این حوزه تابع سلایق است و مرتبط به زندگی جدی مردم نیست.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کرد: خالی کردن دین از محتوای زندگی جدی انسان به معنی سکولاریسم است امروز تمام قدرتهای بزرگ دنیا همین امر را به شکلهای مختلف تقویت و توطئه و تربیت میکنند و بر این اساس عوامل مختلفی را نیز استفاده میکنند.
استاد حوزه علمیه ادامه داد: امروزه گام اول انقلاب را با تمام پیچ و خمها با موفقیت گذراندیم و دشمنان نیز تصریح دارند که در این گام موفق عمل کردیم، برای گام دوم مسایلی که در گام اول ابهام داشت و سبب شد که کمتر از آن استفاده کنیم و یا تضاد بین دو گروه ایجاد میشد باید از بین برود.
آیت الله مصباح یزدی خاطرنشان کرد: رسیدن به جایگاه هنر در جامعه و ارتباط با دین و اهداف انقلاب نیز از نکات بسیار مهمی است که باید به آن توجه شود، ابهام در حوزه ارزشیابی عرصههای مختلف از جمله هنر از جمله چالشهای دوران اول بود.
انتهای پیام/ 137
کد مطلب: 75493