به گزارش قم نیوز، حمیدرضا سانگرد با اشاره به تاسیس بنیاد تعاون زندانیان در سال ۴۹ اظهار کرد: حرفهآموزی و اشتغال زندانیان در این بنیاد در اولویت قرار گرفته و به همین منظور کارگاههای اشتغال را برگزار کرده است.
وی خاطرنشان کرد: بنیاد تعاون زندانیان از سال ۸۰ به صورت استانی توسعه پیدا کرد و به فعالیت در زمینه اشتغال در استانهای مختلف پرداخت.
معاون نمایندگی بنیاد تعاون، حرفهآموزی و صنایع زندانیان استان قم عنوان داشت: زندانیان در این محیطها علاوه بر اشتغال، آموزشهای لازم را از طریق فنی و حرفهای دریافت کرده و هنگام آزادی از تسهیلات آموزش برای عدم بازگشت به زندان استفاده میکنند.
وی با اشاره به آمار زندانیان مشغول کار گفت: به طور متوسط ۵۰۰ نفر از زندانیان در سه سال گذشته مشغول به کار شده و دستمزد دریافت میکنند.
سانگرد به فعالیت کارگاهی به منظور اشتغال زندانیان اشاره کرد و افزود: در بخش صنعت کارگاههایی در زمینه صنایع فلزی، قالی بافی، صنایع دستی، صنایع آشپزخانه و نجاری برای زندانیان برگزار میشود.
وی خاطرنشان کرد: زندانیان پس از آزادی با دریافت مدرک فنی و حرفهای میتوانند از امتیازات و تسهیلات لازم برخوردار شوند.
معاون نمایندگی بنیاد تعاون، حرفهآموزی و صنایع زندانیان استان قم با اشاره به اهمیت اشتغال در زندان گفت: این امر از نظر گذران وقت مفید بوده و در نتیجه ارتباط فرد زندانی با بازار، تولید و جامعه قطع نمیشود.
وی خاطرنشان کرد: اشتغال در زندان تحمل شرایط را برای زندانیان آسان کرده و حس نشاط و اعتماد به نفس را در آنها تقویت میکند.
انتهای پیام/۱۰۹